Test de personalitate: Alege imaginea și vezi ce spun psihologii americani despre tine.

Testele vizuale (unde trebuie să alegi cea mai interesantă imagine), sunt adesea cele mai exacte.

Ce spun psihologii vizuali americani despre tine? Alege imaginea preferată și citește! A coincis?

Imaginea 1

Relaxat, vesel, optimist.

Îți place viața liberă plină de spontaneitate. În fiecare zi tinzi să o trăiești la maximum și să te bucuri de orice moment. Motto-ul tău interior: „Trăim o singură dată”.

Ești curios și deschis lucrurilor noi. Te dezvolți cel mai repede atunci când lumea din jurul tău se schimbă și tu te schimbi odată cu ea. Pentru tine nu este nimic mai rău decât să nu ai forțe și să nu mai poți face schimbări. Interdicțiile te înspăimântă, urăști când ți se oferă sfaturi și ți se spune ce faci, dacă nu ai cerut asta.

Imaginea 2 

Independent, neconvențional.

Ești un individualist. Prețuiești manifestările personalității, oricare ar fi acestea și nu urmezi niciodată orbește exemplul cuiva. Ai nevoie de libertate nelimitată, pentru că principala ta nevoie este să te exprimi așa cum vrei, în modul tău unic. Ești creativ atât la locul de muncă, cât și în perioadele în care nu faci nimic.

Dorința ta de libertate și independență se manifestă adesea prin faptul că faci ceva contrar așteptărilor celorlalți.

Imaginea 3 

Introspectiv, sensibil, gânditor.

Mai des decât alții duci o luptă: fie că este vorba de oameni, de sistem sau de tine însuți. Urăști superficialitatea, mai bine rămâi singur decât să vorbești despre orice.
Ești un bun prieten pentru cei în care ai încredere. Pentru existență ai nevoie de armonie interioară și foarte puțini ți-o pot oferi, de cele mai multe ori doar tu îți poți oferi sentimentul de corectitudine a vieții. Rar te plictisești singur cu tine, ești o persoană autosuficientă.

Imaginea 4

Încrezător, echilibrat, armonios.

Valoarea ta principală este naturalețea. Nu poți suporta nimic artificial, pretențios. Îți plac liniile și formele simple, comunicarea simplă și ușoară.
Oamenilor le este ușor cu tine, provoci admirație pentru cît de ferm stai pe picioare și cât de sobru privești viața. Oamenii se pot baza pe tine deoarece nu arunci niciodată cuvinte în vânt și ești responsabil pentru acțiunile tale.

Nu urmezi orbește moda, dar respecți eleganța restrânsă și strictă în îmbrăcăminte și comportament.

Imaginea 5

Profesional, pragmatic, încrezător.

Ești responsabil pentru viața ta. Nu te bazezi pe noroc, ci preferi să obții singur succesul și fericirea. Rezolvi toate problemele din punct de vedere practic și astfel încât să nu-ți complici viața nici ție, nici celorlalți.

Ești un realist care nu se va îndoi de decizia luată, chiar dacă ai ezitat mult timp între două opțiuni. Ești încrezător și împărtășești această încredere și celorlalți. Nu poți fi complet mulțumit dacă nu ți-ai implementat ideile exact așa cum ți-ai dorit.

Imaginea 6

Liniștit, pașnic, prudent.

Mai presus de toate, prețuiești pacea între oameni, considerând că principala comoară umană sunt relațiile. Îți faci prieteni cu ușurință, deși lași loc de independență și intimitate. Din când în când trebuie să fii singur pentru a-ți ordona gândurile și a-ți asculta dorințele.

Îți place să te iubești pentru că, tratându-te cu bunătate și iertare, înveți să construiești relații de încredere cu ceilalți. Trăiești în pace și armonie cu tine însuți și cu lumea, prețuiești frumusețea și loialitatea. Deși este posibil să petreci mult timp singur, nu ești singur. Nu te sprijini pe alții.