7 trăsături ale personalității tale care te fac specială și în același timp dificilă.

Ești curioasă și neobișnuită, ai capacitatea de a analiza cu atenție situația. Știi și înțelegi totul. Și fiind o astfel de persoană, îi sperii pe ceilalți.

Iată 7 trăsături neobișnuite ale personalității tale care te fac specială și în același timp o persoană dificilă pentru ceilalți.

1. Cuvintele tale nu au sens dublu.

Oamenii se pot gândi de două ori înainte de a spune sincer ceea ce simt, dar tu nu te complici. Nu-ți este teamă că vei fi judecată doar pentru că ai opinii diferite.

Unii oamenii adoră să-i mulțumească pe ceilalți, chiar dacă trebuie să se prefacă. Tu, însă, spui exact ceea ce simți. Lingușeala nu este despre tine, pentru că nu-ți place să te încadrezi în așteptările cuiva.

2. Ești capabilă să-ți creezi propria fericire și nu depinzi de alții.  

De multe ori oferim cheia fericirii noastre altora, mai ales în relații. Dar unele relații nu durează pentru totdeauna sau nu merg întotdeauna conform planului. Când se termină, rămânem cu o cutie plină de tristețe. Partenerii noștri pleacă cu o parte din încrederea noastră.

Când suntem mulțumiți de ceea ce suntem, ne simțim fericiți și confortabil. Ne-am învățat lecția din greșelile anterioare.

3. Nu-ți plac conversatiile goale, preferi conversațiile semnificative.

Din moment ce ești o persoană cinstită, aștepți ca oamenii să fie la fel cu tine. Discuțiile pustii – nu sunt atuul tău. Îți place să găsești adevărul, să cunoști punctele tari și cele slabe ale altora.

Dar cel mai important, nu îi judeci niciodată. Când vine vorba de conversație, vorbești din suflet și îți plac oamenii care fac la fel.

4. Ești un detector de minciuni, poți vedea dincolo de cuvinte. 

Ai capacitatea de a vedea dincolo de cuvinte. Preferi faptele nu cuvintele.

Oamenilor le este adesea dificil să fie cu tine sau, mai exact, să te „controleze” – cu ajutorul cuvintelor. Ai ocazia să vezi ce se ascunde în spatele măștilor lor. Ești un detector de minciuni și încerci întotdeauna să stai departe de oamenii falși.

5. Îți place să vorbești mai puțin și să asculți mai mult.

Atenția ta, comportamentul și atitudinea imparțială duc la faptul că ești conectată mai profund cu lumea din jurul tău. Absorbi totul și acest lucru îți oferă toate cunoștințele.

Îți dedici toată atenția unei anumite persoane, pentru că îți place să cunoști oamenii, adevărata lor natură. Acest lucru te motivează să devii un bun ascultător pentru ei.

6. Îți place recunoașterea onestă, nu faima falsă.

Lucrurile superficiale nu te atrag, deci nu vrei ca oamenii să te placă pentru calitățile externe. Ești mult mai mult decât felul în care arăți la exterior. Vrei să fii recunoscută și iubită pentru ceea ce este în sufletul și în mintea ta.

7. Ești o persoană responsabilă și rezonabilă și aștepți același lucru de la ceilalți.

Ești autosuficientă. Îți place să vorbești despre subiecte pe care le cunoști bine. De aceea, atunci când cineva vorbește despre un subiect pe care nu-l cunoaște, te cuprinde iritarea.

Acesta este motivul pentru care oamenii dificili sunt atât de selectivi. Îți place să te simți calm în propria companie, întrucât nu poți tolera nimic nebunesc sau frivol.