Le cunoșteai? 9 cele mai ciudate diferențe dintre bărbați și femei.

Bărbații și femeile se deosebesc nu numai prin modul de gândire, ci și prin multe aspecte fizice și psihologice. Astăzi vom vorbi despre ele! În continuare, îți voi împărtăși 9 dintre cele mai ciudate și mai puțin cunoscute diferențe.

9 diferențe puțin cunoscute și surprinzătoare:

1. Fapt: după „o comunicare strânsă” femeia vede bărbatul mult mai atractiv și mai cool. La bărbați, din păcate, se întâmplă opusul – li se pare că partenera lor a devenit mai puțin frumoasă. Cred că aceasta este cheia multor probleme în relație!

2. Femeile suferă mai puțin din cauza iubirii nefericite, despărțirii, divorțului. În rândul bărbaților există mai multe cazuri de suicid din cauza iubirii nefericite.

3. Atunci când femeile merg spre altar, de obicei zâmbesc, iar bărbații se încruntă. Oamenii de știință explică acest lucru prin faptul că bărbații în acest mod își demonstrează entuziasmul. Dar eu, bănuiesc că ei își plâng finalul libertății 🙂

4. Femeile respiră, de obicei, cu bustul, în timp ce bărbații respiră cu burta.

5. De cele mai multe ori femeile căsătorite devin criminale. Bărbații, dimpotrivă, tind să încalce legea mai des, fiind necăsătoriți. Ei bine, în cazul femeilor, am și o explicație – probabil că au fost aduse la disperare.

6. Arătându-și mâinile, femeia le întinde cu palmele în jos. Iar bărbatul – cu palmele în sus. Poate că femeia doar vrea ca cineva să-i aprecieze inelul nou sau manichiura frumoasă?

7. Corpul femeii produce o cantitate mai mică de alcool dehidrază (o enzimă care descompune alcoolul) decât corpul bărbatului. Acesta este motivul pentru care femeia se îmbată mult mai repede.

8. Femeile se orientează mai bine în mirosuri și disting mai bine intensitatea lor decât bărbații, datorită faptului că mirosurile activează o zonă mare în creierul femeilor. De asemenea, femeile suferă mai mult decât bărbații de mirosurile urâte! Dragi bărbați, amintiți-vă acest lucru atunci când aruncați șosetele sub pat.

9. Bărbatul va fi mai supărat de faptul real al comunicării cu antrenorul frumos (de exemplu), iar femeia – de atașamentul emoțional al bărbatului său față de alta.

Dragii mei, în ciuda diferențelor, haideți să comunicăm și să iubim mai mult!