TEST: Alege 2 culori și află care este starea ta emoțională în acest moment.

Testul Luscher:

Trebuie să alegi 2 culori din imagine:

Prima culoare este cea care îți place foarte mult în acest moment.
A doua culoare este cea care îți place cel mai puțin în acest moment.

IMPORTANT! Nu alege culorile preferate. Testul determină starea ta emoțională actuală!

1. ALBASTRU

✅Tinzi spre încredere, înțelegere, empatie. Acum experimentezi confort emoțional, calm, blândețe, visare. Ești dispus(ă) să socializezi cu prietenii.

❌Ești neliniștit. Poate că recent s-a produs ruptura unei relații apropiate. Ești singur(ă) și supărat(ă).

2. VERDE

✅Ești o persoană încrezătoare. Acum este vârful puterii și respectului tău de sine. Ești capabil(ă) de multe și tinzi să obții puterea în comunicare. Să domini interlocutorul.

❌Ești frustrat(ă) de lipsa de atenție și respect din partea partenerului. Ești umilit(ă), rănit(ă), supărat(ă) și epuizată. Nu mai ai forțe pentru a opune rezistență.

3. ROȘU

✅ Acum ești excitată emoțional. Starea ta de spirit este ridicată. Tinzi spre realizare, succes. Probabil faci presiune prea mult. Ești asertivă, uneori agresivă.

❌Ești permanent iritată și supraexcitată. Ești profund stresată. Uneori ești lipsită de forțe, epuizată.

4. GALBEN

✅ Optimismul îți umple sufletul și îți face inima să bată mai repede. Ești relaxată și plină de visuri despre noroc. Ești pregătită pentru schimbare, pentru eliberarea completă de relații sau obligații.

❌Ești dezamăgită până la disperare. Ești neîncrezătoare și suspicioasă. Te grăbești, starea ta emoțională este instabilă: crește, apoi urmează un declin accentuat.

5. VIOLET

✅ Flirtezi la dreapta și la stânga, tinzi să ai cel puțin o aventură s*xuală. Vrei să fii apreciat(ă), să obții sprijin sau complimente. Starea de spirit este uniformă, dar nu este calmă.

❌Tinzi să fii invizibil(ă) și să te ascunzi de atenția exagerată. Modestia, controlul sentimentelor și comportamentului – îți sunt specificice în acest moment.

6. MARO

✅ Ești obosită și îți dorești relaxare și stabilitate emoțională. Îți dorești o relație în care să obții susținere. Îți este teamă de ceva și nu te simți în siguranță. Ai nevoie de satisfacție.

❌Ești nervoasă. Îți negi toate nevoile emoționale și fizice. Fugi de slăbiciune, limitându-te în toate.

7. NEGRU

✅Negativismul, respingerea plăcerii și agresivitatea ți-au umplut mintea și corpul. Ești ostilă și poți exploda de furie în orice moment. Ești pe cale să te distrugi, să-ți distrugi relația.

❌ În exterior ești calm(ă) și încrezătoare. Cu toate acestea, doar ai alungat agresiunea adânc în interior și ai trecut la negare și autobiciuire.

8. GRI

✅ Acum ești în căutarea unui umăr pe care să te sprijini. Vrei să te ascunzi de tot ce este greu în viața ta, să găsești pace emoțională și refugiu. Mimezi și îți maschezi adevăratele sentimente sub masca pretinsei indiferențe.

❌Ești mai proactiv(ă) ca niciodată. Ești total implicată în situația ”aici și acum”. Ești dispusă la contact, ești moderat de veselă și ingenioasă. Ai un obiectiv și câștigi încredere în ziua de mâine. Se pare că ți-ai găsit scopul.