Opinie: ”Acum există mulți bărbați singuri. Dar unde sunt ei?”

Da. Oricât de ciudat ar părea, dar numărul bărbaților singuri, de orice vârstă – crește!

Și de ce să nu crească? Se pare că lumea a devenit confortabilă pentru ei.

Există întâlnirile unice, site-urile de întâlniri, rețelele sociale, care nu-i obligă la nimic, sunt multe femei în căutarea bărbaților.

Astfel bărbatul prinde gustul. Un fel de vânător. Sau sportiv.

Cum vine ziua de vineri, plăcerea e și mai mare.

Mâncarea. Oricât îți dorești și ce dorești. Poți merge la cafenea-restaurant, poți comanda la domiciliu, poți face cumpărături în bucătăria supermarketului. Nicio problemă. Alegerea e mare și accesibilă pentru toți.

Gospodăria. Mi se pare că noi, femeile, ne înșelăm cu privire la neîndemânarea casnică a bărbaților.

Cunosc un cuplu unde bărbatul nu face nimic în apartament. Nimic, absolut nimic, chiar și becurile le schimbă ea. Dar au o casă la țară, unde femeia nu merge din principiu. Soțul ei stă acolo toată vara și și-a adaptat viața perfect, ba chiar spală singur podelele.

Așadar, bărbații în gospodărie nu sunt atât de simpli pe cât par.

Pentru cei leneși, există „soția pentru o oră” și doamna pentru curățenie. Mașina de spălat spală. Multicookerul gătește. Cuptorul cu microunde încălzește. Și nu are o soție alături, care periodic face „isterie”, îi spune ce să facă, unde să meargă, ce să privească, ce să poarte etc.

El are prieteni, băutură, discuții despre femei, politică, sport – viața e frumoasă.

Bani are, dar pe soție trebuie să cheltuie, și să cheltuie mult. Și pe lângă soție mai este și soacra. Vai!

Deci, bărbații, acum preferă să trăiască singuri.

Dar unde sunt ei? Cu prietenii, la întâlnirile unice, pe internet. În rețea te poți „descărca” virtual și nici bani pe întâlniri nu trebuie să cheltui. Astăzi bărbații reacționează urât la femeile reale.

S-au blocat. În telefon, în computer… Există totul, pentru fiecare gust și culoare.

Probabil că noi femeile trebuie să ne obișnuim cu noua realitate. Treptat, omul se obișnuiește cu orice, sau mai bine zis, uită ce a dorit cândva.

Da, multe femei nu vor să se căsătorească. Un fel de amazoane noi. Dar există și altele: “M-aș căsători cu tine dacă ai fi de acord să mă vizitezi de câteva ori pe săptămână și mai vreau să vizitez Barcelona, ​​Parisul și insulele Maldive.”