98 de ani împreună: Această poveste de dragoste eternă este uimitoare.

Basao și Kishou Wei sunt un cuplu de vârstnici fericiți din provincia Guangxi, China, care sunt împreună de 98 de ani. Cum s-a întâmplat acest lucru? Totul se datorează tradițiilor.

La vârsta de 6 ani, fetița a fost dată fiului tribului Kishou, după ce a avut loc o ceremonie specială între bătrânii clanului. Desigur, acesta a fost un tribut adus tradițiilor și abia mulți ani mai târziu, când trupurile lor s-au întărit, ei au devenit un cuplu adevărat.

După moartea părinților, Basao s-a mutat în tribul soțului ei, luându-i numele de familie Wei. Când ambii au crescut, s-au alăturat părinților lui Kishou – lucrând la fermă, cultivând legume și ajutând la fabricarea pantofilor pentru vânzare.

Încă din copilărie s-au susținut reciproc în toate, fără să se gândească la o viață mai bogată. Nu aveau nevoie de propria lor casă sau de o mașină scumpă, Basao și Kishow doar se bucurau de moment și de intimitatea lor.

Doar priviți aceste poze, ei zâmbesc și se țin strâns de mâini. O atitudine atât de respectuoasă te face să te gândești la iubirea adevărată și că nu trebuie să te grăbești undeva, este suficient să te asculți și să trăiești în armonie cu iubitul tău și cu lumea din jur.

Cuplul are șase copii care nu mai locuiesc cu ei, dar își vizitează adesea părinții. Localnicii vorbesc despre acest cuplu ca fiind cel mai fericit. Ei spun că îi văd adesea pe stradă îmbrățișându-se și ținându-se de mâini.

„Dragostea lor strălucește mai tare decât soarele” – spun sătenii din Sukiao.

Este de neconceput să poți fi căsătorit timp de 98 de ani, dar pentru acest cuplu fericit, a devenit posibil!

De la trezire până la culcare ei fac totul împreună. Basao are acum 104 ani, soțul ei 103, iar căsătoria lor – aproape un secol. Această poveste de dragoste eternă este uimitoare.

Ce emoții experimentați uitându-vă la ei? Spuneți-ne în comentarii.