6 fraze spuse de femeie, care trebuie citite printre rânduri.

În ultima perioadă am observat o caracteristică ciudată – multe femei sunt ferm convinse că toți bărbații sunt mincinoși. De fapt, femeile mint nu mai puțin sau chiar mai mult decât bărbații. Mai mult, ele își ascund minciunile în fraze, care de fapt înseamnă altceva.

6 fraze spuse de femei, pe care ar bine să le poți citi printre rânduri.

1. ”Banii – nu sunt cel mai important lucru.”

Cel mai important este sufletul. În opinia mea, este o frază plină de ipocrizie, pe care fetele mercantile o repetă fără niciun pic de rușine. Astfel gândesc cele care se uită doar la portofelul bărbatului. Desigur, vor să pară extrem de spirituale și că acordă atenție exclusiv calităților personale.

Un prieten de-al meu mi-a spus cândva o frază: ”Dacă femeia a simțit căldura scaunului mașinii, ea nu va merge niciodată în troleibuz cu tine.”

Traducerea corectă a frazei: ”Banii – sunt cel mai important lucru.”

2. ”Sună-mă altă dată, acum sunt ocupată.”

O scuză feminină clasică. Dacă a spus asta o dată – da, recunosc că poate fi ocupată. Dar dacă întrerupe din nou conversația telefonică sub diverse pretexte, atunci e clar nu vrea să comunice.

Traducerea corectă a frazei: ”Nu vreau să vorbesc cu tine, am lucruri mai importante de făcut.”

3. ”Îmi place de tine, dar ca prieten.”

Sunt sigur că mulți au fost într-o situație similară. Ai cunoscut o fată frumoasă, ați comunicat, ai invitat-o ​​la restaurant, i-ai adus flori, ai fost un adevărat domn. Și în momentul în care seara trebuia să aibă o continuare logică, fata declară: ”Știi, totul a fost bine astăzi, îmi place foarte mult de tine, dar doar ca prieten.”

În acest caz, trebuie să te întorci și să pleci. Să fii prieten cu femeia – înseamnă umilință.

Traducerea corectă a frazei: ”Nu ești suficient de bun pentru mine.”

4. ”Îmi pare rău, nu sunt pregătită pentru o nouă relație.”

Dacă femeia este cu adevărat interesată de bărbat, ea va uita foștii iubiți și va începe o nouă relație. În caz contrar, ea va trage de timp și va cântări toate argumentele pro și contra. Dacă există mai multe dezavantaje, atunci va inventa pretextul despre o despărțire recentă și, cel mult, îți va oferi statutul de prieten.

Traducerea corectă a frazei: ”Nu ești frumos, nu ai bani, atunci de ce să ne întâlnim?”

5. ”Tot ce îmi aparține – este al tău.”

Pare a fi o frază drăguță, inofensivă, prin care femeia vrea să arate că în relație veți avea totul în comun. Simți unde suflă vântul?

Traducerea corectă a frazei: ”Și tot ce-ți aparține – este al meu!”

6. ”Vreau să te fac fericit.”

O frază care ar fi fost frumoasă dacă nu ar exista a doua parte, despre care femeile tac. Această a doua parte omisă spune că bărbatul ar trebui să fie întotdeauna alături de ea, în lesă. Femeia își plimbă iubitul prin magazinele de îmbrăcăminte sau la prânz cu soacra. Iată, adevărata fericire a bărbatului! Nu este așa? Fericirea bărbatului este în comunicarea cu prietenii, pescuit, relaxare? Nu, femeile au o altă opinie.

Traducerea corectă a frazei:”Fă ceea ce vreau și totul va fi bine.”

Dacă aveți ceva de adăugat, scrieți-mi în comentarii.