5 lucruri pe care nu le fac niciodată femeile din Germania pentru bărbați.

Cunoaștem că nemțoaicele sunt standardul independenței, libertății și autosuficienței. Își ating obiectivele cu încredere, nu pun căsătoria și bărbatul în centrul vieții, își construiesc o carieră și știu că cel puțin până la vârsta de 40 de ani trebuie să trăiască pentru sine. În același timp, ele știu să combine munca și familia, deoarece în Germania este obișnuit ca ambii parteneri să contribuie financiar la uniunea matrimonială.

Separat sunt treburile casnice pe care și le asumă într-o oarecare măsură. Dar există câteva lucruri pe care nu le vor face niciodată pentru bărbat:

1. Să stea acasă cu copilul și să nu lucreze. 

Pentru ele acest lucru este neacceptat și considerat culmea lenei. Nemțoaicele, într-un timp scurt după naștere, merg la muncă și se dedică profesiei. Iar copilul rămâne, de obicei, în grija unei bone, deoarece bunicile rareori își asumă rolul de educator, așa cum se obișnuiește, de exemplu, în țara noastră.

2. Să gătească cina, venind obosită de la serviciu.

După ce și-a terminat ziua de lucru, ea nu se grăbește la aragaz să gătească cina. Atunci când timpul îi permite, o face, dar de cele mai multe ori comandă mâncare gata preparată, ceea ce îi economisește foarte multă energie. De la bărbat nu așteaptă ajutor și nici nu-l vedea pe el gătind, acesta este un fenomen fantastic, de aceea femeia își simplifică viața cât mai mult posibil.

3. Să cumpere produse în avans și să umple frigiderul.

Nemțoaicele preferă să cumpere alimentele esențiale, deoarece își planifică atent bugetul și numără banii. Însă toată mâncarea va fi sută la sută de calitate înaltă, proaspătă și nu va fi risipită. Pentru femeile germane să arunce ceva, înseamnă culmea risipei și a blasfemiei.

4. Să renunțe la muncă și să-și dedice tot timpul îngrijirii personale.

O nemțoaică nu ar fi niciodată de acord să stea acasă, să se ocupe de menaj, să viziteze saloanele de înfrumusețare și să uite de muncă.

În Germania, nu contează nivelul de venit al bărbatului, femeile nu-și pot imagina viața fără muncă. Să stea acasă și să aibă grijă de sine – este un fenomen ieșit din comun. În plus, femeile germane nu au un cult al frumuseții, ele nu tind spre un corp perfect – pentru ele cel mai important lucru este sănătatea și bunăstarea.

5. Să facă ordine în casă zilnic. 

Oricât de mult ar vorbi femeile germane despre libertatea lor, dar în gospodărie cu greu poți aștepta ceva de la bărbați. Da, bărbații câștigă bani, investesc foarte mult în educația copiilor și la ei nu se întâmplă ca tatăl să se îndepărteze de copil și să pună totul pe seama mamei.

În același timp, femeia nu va fi de acord să ia totul asupra ei, așa că munca plătită îi vine în ajutor – curățători, menajere, grădinari etc. Acest lucru îi facilitează foarte mult viața și o ajută să-și dedice timpul sie, carierei și comunicării cu cei dragi.