După 50 de ani am încercat să-mi găsesc un partener pentru o relație serioasă. Concluziile sunt dezamăgitoare.

Mereu am crezut că voi trăi cu soțul meu toată viața. În tinerețe nu am înțeles niciodată de ce oamenii divorțează, până când nu am simțit pe pielea mea toate greutățile despărțirii. Divorțul a fost o încercare dificilă pentru mine. Credeam că e un vis urât și în curând mă voi trezi.

Soțul meu era cu 2 ani mai tânăr. Avem împreună un fiu și o fiică. Mi se părea că totul este în regulă, că avem o căsnicie fericită. Doar că înainte de divorț soțul meu a început să se comporte ciudat. Motivul despărțirii a fost o altă femeie.

Mai bine de 5 ani am tot evitat relațiile serioase cu bărbații. Și abia după 50 de ani am decis să-mi găsesc un partener pentru o relație caldă și de încredere. Speranța de a-mi reconstrui viața personală era mică, dar exista. Însă după câteva întâlniri a început să se estompeze. Vreau să vă împărtășesc câteva întâlniri care au pus capăt căutării mele.

M-am înregistrat pe un site de întâlniri. Imediat am primit mai multe mesaje. Eram bucuroasă că atât de mulți bărbați au fost interesați de mine. Adesea îmi scriau bărbați mai în vârstă decât mi-aș fi dorit. Întâlnirile cu ei au fost monotone, plictisitoare.

În cea mai mare parte, ei se plângeau de viață. Mi-am imaginat un pic altfel întâlnirile. Bărbații de aceeași vârstă îmi scriau rar. Am fost la două întâlniri cu bărbați de vârsta mea.

Unul s-a dovedit a fi un Casanova, care a mâncat din contul meu la restaurant și după prima întâlnire a dispărut. Iar cel de-al doilea, a venit la întâlnire beat și a început să mă atingă cu obrăznicie.

În cazul meu, nu am reușit să-mi găsesc un bărbat potrivit pentru a construi o relație serioasă. Cred că bărbații singuri de vârsta mea își caută femei mai tinere. Dar printre bărbații mai în vârstă, este dificil să găsești o persoană normală.

Concluziile mele sunt complet dezamăgitoare. Voi trăi în continuare singură. Mai bine singură și calmă, decât cu astfel de pretendenți.