5 fraze cu care femeia provoacă respectul celor din jur.

O femeie matură din punct de vedere emoțional, este capabilă să provoace respect cu o singură frază, rostită pe un ton adecvat. Ea evită certurile neplăcute și nu face scandal cu motiv și fără.

Femeia este capabilă să se poziționeze astfel încât să fie respectată, iar părerea ei să fie luată în considerare. Ea nu tace și nu se lasă umilită.

Psihologii au identificat 5 fraze cu care provocă respectul celor cu care interacționează.

1. „Am auzit opinia ta, iar acum vom face următoarele …”

O femeie serioasă ascultă părerea interlocutorului. Nu se grăbește niciodată, află toate circumstanțele și evenimentele, ceea ce îi permite să facă pasul potrivit.

Ea este o soție devotată și un angajat competent care caută soluțiile potrivite. Ea nu obține asta prin agresiune, ci cu ajutorul înțelepciunii și dreptății.

2. „Scuze, dar asta nu mi se potrivește, nu sunt de acord …”

O doamnă puternică nu va accepta niciodată condiții care nu i se potrivesc. Ea face compromisuri care se potrivesc ambelor părți. Nu poate fi niciodată înșelată de colegi, de cei dragi sau de societatea cu care interacționează în afara casei.

Această femeie nu-și va pierde timpul pe conversații inutile. Când își dă seama că ceva nu i se potrivește, ea suspendează imediat negocierile și își prezintă condițiile.

3. „Voi încheia discuția, dacă vorbești pe un astfel de ton …”

Femeia care se respectă, nu va permite niciodată discuții pe tonuri înalte. Ea cunoaște limitele și va înceta imediat dialogului care a depășit limitele decenței.

Fără niciun regret va alunga omul nepoliticos din viața ei, luându-și rămas bun de la el pentru totdeauna.

4. „Decizia mea este definitivă. Nu o voi schimba … ”

Ea nu intenționează să se răzgândească pentru a le face pe plac celorlalți.

Ea nu vrea să audă convingeri, amenințări și implorare. Dacă brusc își va schimba opinia, atunci adversarul trebuie să depună mult efort, să-i ofere argumente rezonabile.

5. „Voi rezolva singură problema…”

Ea nu vrea ca altcineva să-i rezolve problemele. Va asculta sfaturile și opiniile prietenilor și rudelor, dar va acționa așa cum consideră potrivit și corect pentru sine.

Aceste cuvinte nu vor părea niciodată nepotrivite sau nepoliticoase. Dimpotrivă, în acest fel femeia arată independență și hotărâre.