4 semne că bărbatul încă este îndrăgostit de tine, chiar și după mulți ani de relație.

Relația dintre doi oameni – este un proces foarte complex, care necesită multă muncă zilnică. La început, apare sentimentul de îndrăgostire, care durează aproximativ un an, și abia apoi sentimentul matur de dragoste. Dar, nu fiecare cuplu este capabil să parcurgă acest drum.

Bărbații, spre deosebire de femei, nu au sensibilitatea și capacitatea de a-și exprima emoțiile. Poate că această trăsătură de caracter îi face mai masculini. Cu cât oamenii trăiesc mai mult timp împreună, cu atât relația și sentimentele lor reciproce devin mai calme. Și dacă pentru bărbați aceasta este o normă acceptabilă, atunci pentru femei este aproape sfârșitul relației. Cum să determini exact ce se întâmplă în relația voastră și dacă bărbatul te mai iubește?

4 semne că partenerul tău are sentimentele calde pentru tine.

1) El are nevoie de sprijinul și de cuvântul tău bun. El este interesat de tine nu numai ca femeie, ci și ca prieten cu care poate comunica ușor și calm. Tu îl înțelegi și îi oferi sfaturi. Conversațiile voastre îi oferă sentimentul de calm și atenție față de personalitatea sa.

2) Știe să-ți capteze schimbările de dispoziție. Îi pasă de ce ești tristă sau fericită la un moment dat. Și crede-mă, acest lucru este mult mai important decât complimentele legate de noul machiaj, noua tunsoare sau noul parfum.

3) Dacă vă separați, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, el îți scrie mesaje, te sună, este interesat de ceea ce faci. De-a lungul timpului, dorința de a fi în permanență împreună devine tot mai mică, dar dacă, fără să-i amintești, soțul tău este interesat și îți oferă ajutor, acest lucru este minunat. Din partea lui, aceasta este cea mai reală manifestare a iubirii și grijii.

4) Privirea lui. Te privește des în ochi? Dacă există iubire, atunci vrei să te uiți constant la persoana iubită, să-i privești fața, mai ales în timpul comunicării.

Ai găsit cele enumerate mai sus la bărbatul tău? Felicitări, sentimentele dintre voi sunt vii și foarte puternice.