Dacă bărbatul îți spune aceste 9 lucruri, trebuie să-l crezi. El nu-și va schimba opinia.

Există 9 situații în care ar trebui să crezi bărbatul. Nu merită să te cerți cu el sau să te superi.

1. Bărbatul îți spune că nu te place. 

Din anumite motive, unele femei cred că dacă bărbații spun o astfel de frază, atunci ele pot schimba cumva situația. Nu este deloc așa, bărbatul îți spune direct că nu există simpatie. Și dacă o spune direct, atunci nu are rost să te certi cu el, trebuie doar să accepți acest fapt și să trăiești mai departe.

2. Îți spune că nu caută nimic serios.

Unii bărbați iubesc atât de mult libertatea, încât de la începutul relației îți spun: „Nu vreau nimic serios”. Femeile percep o astfel de afirmație ca pe o provocare și încearcă să construiască o relație serioasă.

Dar cum să faci asta dacă bărbatul ți-a spus direct că nu vrea nimic serios? În cele din urmă, bărbatul pleacă, iar femeia se supără și îl învinuiește, chiar dacă el a avertizat-o în prealabil.

3. Îți spune că are nevoie de timp. 

Bărbații sunt logici în acțiunile și declarațiile lor. De aceea, dacă îți spun că au nevoie de timp, atunci chiar au. Nu are rost să-l presionezi. Este suficient să-l întrebi: „De cât timp ai nevoie?”

4. Îți spune că și-a uitat fosta parteneră. 

Gelozia irațională de multe ori împiedică oamenii să construiască relații normale. Femeile sunt obișnuite să inventeze. Cu o astfel de frază, bărbatul îți arată direct că nu-și mai amintește de fosta iubită. Poți reacționa critic doar în cazul în care continuă să comunice cu ea sau dacă există un motiv evident.

5. Îți spune că vrea o relație serioasă.

Niciun bărbat nu va vorbi despre o relație serioasă și apoi o va evita în mod deliberat. De regulă, astfel de cuvinte sună atunci când relația de abia se formează. Bărbatul indică direct că are nevoie de ceva serios, iar femeia în acest moment poate continua „jocul”.

6. Vorbește despre dragoste 

„Te iubesc” în lumea modernă se pronunță chiar și fără motiv. Cu toate acestea, majoritatea bărbaților nu aruncă astfel de cuvinte în vânt. Un bărbat adevărat își respectă cuvântul, de aceea nu vei auzi niciodată această expresie pur și simplu.

7. Îți spune că cel mai important lucru pentru el este cariera. 

Bărbații de la începutul relației pot spune că pe primul loc pentru ei este cariera. Și când trec câțiva ani, femeia se supără, că el îi oferă prea puțin timp sau că dispare constant la muncă.

8. Îți spune că nu crede în căsătorie

Dacă bărbatul vorbește despre asta, este un semn rău. Cel mai probabil, el se teme de o relație serioasă. Cu siguranță nu vei reuși să-l schimbi sau să-i insufli o altă părere. Desigur, unii bărbați nu sunt pregătiți în acest moment. Dar ce femeie este dispusă să-și riște timpul liber pentru a verifica asta?

9. Spune că nu vrea copii

Unele femei încearcă să țină bărbații cu ajutorul copiilor sau recurg la trucuri pentru a naște și a „lega” bărbatul de sine. Rezultatul este întotdeauna același – bărbatul nu și-a dorit copii, așa că îi este mult mai ușor să plece.