6 greșeli după despărțire pe care femeia și le amintește cu rușine.

Despărțirea – este un test dificil, iar femeia cedează emoțiilor și face lucruri stupide pe care mai târziu și le amintește cu rușine. Furia, durerea, singurătatea, teama față de viitor se amestecă într-un cocktail periculos care aruncă femeia dintr-o extremă în alta și o forțează să facă greșeli.

1. Ea personal îi întoarce lucrurile fostului partener

Fiecare întâlnire nouă adaugă și mai multă furie sau îndoială. Aceste întâlniri și explicații sunt inutile. Nu acum, când rănile sunt prea proaspete, resentimentele sunt prea amare, iar în suflet se spun multe lucruri inutile, dureroase și ireparabile.

2. Îl învinovățește doar pe el. 

Aceasta este o reacție tipică atunci când femeia pleacă de la bărbat și se motivează moral pentru a nu se răzgândi, a nu privi în urmă. Acum, pentru ea este foarte important să primească această încurajare emoțională: el a jignit-o, a înșelat-o, era prea zgârcit, prea plictisitor – conștientizarea că și ea poartă o mare parte de vină va veni mai târziu, precum și dorința de a lucra asupra greșelilor în relațiile ulterioare.

3. Se învinovățește pe sine pentru despărțire

Aceasta este o cale periculoasă, deoarece dăunează stimei de sine și aruncă femeia într-o gaură emoțională, o lipsește de energie și putere. Va trece foarte mult timp până când ea va putea gândi sobru, va analiza calm ce vină are în ceea ce s-a întâmplat și dacă separarea, în cele din urmă a fost un pas corect.

4. Femeia renunță și nu mai caută iubirea.

Femeia percepe fiecare despărțire din ce în ce mai dureros, deoarece numărul încercărilor nereușite de a stabili o relație stabilă crește, iar șansele de a-și întâlni iubirea sunt tot mai mici. Drept urmare, ea renunță și se resemnează că va ”fi o fată bătrână” înconjurată de pisici.

5. Ea încearcă să-i demonstreze bărbatului pe cine a pierdut.

Și imediat seduce cât mai mulți bărbați, se torturează în sala de sport și în saloanele de înfrumusețare, postează fotografii seducătoare pe Instagram, astfel încât să o vadă în toată gloria și să regrete că s-a despărțit de ea.

Aceste acțiuni împiedică femeia să se concentreze asupra ei și a dorințelor sale, să accepte și să depășească despărțirea, să meargă mai departe către oameni și oportunități noi.

6. Idealizează relația pierdută

Adesea, după ce am pierdut o relație stabilă, ieșind din modul obișnuit de viață, experimentăm disconfort și începem să idealizăm trecutul.

Din păcate, doar timpul ne ajută să înțelegem dacă fosta relație a fost cu adevărat bună.