Cum recunoști un bărbat ideal? Acordă atenție acestor 10 semne.

Dacă întrebați femeile cum ar trebui să fie bărbatul ideal, veți auzi cu siguranță răspunsul: „Frumos, bogat, deștept”. Desigur, caracteristicile externe și intelectuale, simțul umorului și acuratețea în viața de zi cu zi sunt importante.

Dar, trebuie să recunoașteți, că frumusețea dispare, chiar și cea mai strălucitoare minte, în comparație cu un alt concurent, s-ar putea să nu fie atât de strălucitoare. Mult mai important este modul în care bărbatul știe să construiască relații și cum se manifestă în ele.

10 trăsături pe care ar trebui să le aibă bărbatul ideal.

1. Te iubește necondiționat

Poate că în preajma lui există fete mult mai frumoase și mai inteligente decât tine. Dar el te place așa cum ești. Nu-ți pune condiții de genul: „Slăbește, și apoi …”. Nu vrea să schimbe nimic în tine. Lângă un astfel de bărbat oricine se va simți cea mai dorită și iubită.

2. Se bucură de realizările tale. 

Dacă ai decis să realizezi ceva, el este întotdeauna dispus să te sprijine. Un astfel de bărbat nu-ți va devaloriza realizările, dimpotrivă – chiar și în cel mai mic succes, vede un semn al viitoarei victorii. Și te inspiră!

3. Îți respectă spațiul personal. 

Da, aveți multe în comun, iubiți să petreceți timpul împreună, dar el înțelege perfect că nu ești proprietatea lui.

4. Cunoaște ceea ce faci.

Bărbatul ideal nu numai că ar trebui să asculte ceea ce îi spune femeia iubită, ci și să înțeleagă ce a auzit. Pentru el, întrebarea: “Cum ți-a mers astăzi?” nu este doar un salut ritualic. Chiar îl interesează! Și dacă îl întrebi, îți dă sfaturi, îți oferă ajutor atunci când ai cu adevărat nevoie.

5. Are încredere în tine.

Poate că nu este prea încântat atunci când un străin flirtează cu tine, dar nu te acuză că te comporti greșit. Chiar și cu un zâmbet recunoaște că este gelos pe bărbatul care te-a invitat la dans. Dar are încredere în tine și depune efort să fie partenerul de la care nu vei dori să fugi la altul.

6. Are grijă de sentimentele tale.

Te avertizează întotdeauna dacă planurile voastre se schimbă brusc. Dacă știe că nu-ți place unul dintre prietenii săi, el nu va organiza întâlniri comune, pentru că nu vrea să te superi. Știe să spună „Îmi pare rău” atunci când greșește.

7. Știe ce vrea în viață

Armonia interioară a bărbatului depinde foarte mult de ceea ce a realizat în viață. Și chiar dacă nu are realizări reale, bărbatul ideal are un plan și o strategie cu privire la modul de realizare. Mai mult, el face pași concreți în direcția dată.

8. Se înțelege bine cu prietenii și rudele tale

Poate că interesele sale sunt diferite de ale lor, dar încearcă să fie politicos. Nu de dragul lor, ci de dragul tău – pentru a nu te supăra. Dacă nu-i place cineva din anturajul tău, va discuta delicat acest lucru cu tine. Și în niciun caz nu-ți va spune să rupi relația cu acea persoană „de dragul lui”!

9. Te prezintă cercului său apropiat.

Pentru că ești fata pentru care are sentimente serioase și este firesc să facă acest lucru.

10. Știe să cedeze

Bărbatul ideal poate negocia și face compromisuri. Fără această calitate, este dificil să construiești o relație cu adevărat armonioasă.

Ești de acord cu aceste caracteristici ale bărbatului ideal?