7 semne că femeia nu te iubește, ci te folosește.

Femeile sunt viclene și uneori, pot afișa iubirea foarte credibil. Mai ales dacă le convine.

Bărbatul își consumă nervii, banii, timpul, energia pentru o femeie nedemnă, care oricum va pleca atunci când va întâlni o opțiune mai profitabilă.

Cum înțelegi că femeia nu te iubește? Există 7 semne prin care poți suspecta acest lucru:

1. Femeia sună și scrie doar atunci când are nevoie de ceva. 

Chiar și cea mai ocupată persoană din lume poate găsi timp pentru un apel sau un mesaj, așa că „Am fost ocupată” – este doar o scuză.

Dacă femeia iubește, ea vrea să audă vocea bărbatului, să afle că este în regulă, să-i scrie cât de mult tânjește și așteaptă întâlnirea.

Iar dacă sună numai atunci când are nevoie de ceva – acesta este primul și cel mai important „semnal”.

2. Femeia este tandră numai după ce bărbatul a făcut ceva pentru ea.

De cele mai multe ori e vorba de beneficii materiale. Femeia este zgârcită, nu manifestă prea multe emoții, dar este suficient să-i faci un cadou scump, ea se transformă imediat în cea mai iubitoare și blândă femeie din lume.

3. Ea acționează în felul ei, chiar dacă bărbatul este împotrivă.

Nu-i pasă de părerea bărbatului, acționează întotdeauna așa cum vrea.

4. Femeia cere, dar nu oferă nimic în schimb.

Femeia care iubește vrea să-și răsplătească bărbatul cu aceeași monedă. La tandrețe răspunde cu tandrețe, la afecțiune – cu afecțiune. Îi face surprize și cadouri plăcute. Dar dacă nu iubește, atunci nu are dorința să-i ofere ceva.

5. Femeia vrea adesea să fie singură.

Nu vrea îmbrățișări și tandrețe cu adevărat. Ea va sta singură și va urmări serialul preferat, decât să-și petreacă timpul cu partenerul. Se retrage, nu este interesată de viața bărbatului și rareori manifestă inițiativă.

6. Este alături de bărbat doar în vremurile bune. 

Dacă femeia brusc dispare din viața ta în momentele dificile, atunci cu greu se poate vorbi despre dragoste. Cea care iubește cu adevărat, va fi alături la bine, și la greu.

7. Femeia îi sugerează bărbatului că are concurenți.

Ea menționează constant că și alți bărbați o plac. Flirtează și corespondează cu băieții pe rețelele sociale. Cel mai probabil, folosește această metodă de manipulare pentru a-ți provoca gelozie, să-ți fie teamă să o pierzi și să faci totul pentru ca ea să aibă o viață prosperă.