Cum faci bărbatul să tânjească după tine? Încearcă aceste 5 trucuri ale femeilor inteligente.

Femeia inteligentă, care se prețuiește, nu caută niciodată o relație în care bărbatul nu ia poziția de lider și nu manifestă același interes ca și ea.

Există 5 moduri de a încălzi interesul barbatului:

1. Femeia nu-și pierde timpul pe corespondență.

Femeile adesea sunt active în corespondență, povestind despre sentimentele și dorințele lor. Bărbatul poate obosi de excesul de informații. Dar și mai rău este dacă femeia îi mărturisește iubirea prin sms.

O femeie adevărată știe că toate poveștile și mărturisirile trebuie păstrate până la întâlnirea reală. Așa îi poți vedea adevărata reacție, te poți uita în ochii lui, îl poți simți. În acest caz, bărbatul va aștepta cu nerăbdare întâlnirea cu ea.

2. Îi oferă sprijin în ideile sale.

Poți păstra atenția bărbatului devenind un suport pentru el, o muză. Bărbatul ar trebui să simtă că alături este un membru al echipei, gata să-l ajute. Chiar și o simplă conversație în care își poate deschide sufletul, vă poate apropia.

O femeie inteligentă va observa întotdeauna subtilitățile unei conversații și își va inspira bărbatul.

3. Nu caută motive de întâlnire

Cu cât femeia va aminti mai mult de sine, cu atât bărbatul se va împotrivi relației. În consecință, dacă păstrezi distanța, el însuși va căuta motive să se întâlnească.

Bărbații sunt cuceritori, ei prețuiesc doar ceea ce au obținut singuri. Trebuie să-l lași să ia inițiativa, înarmează-te cu răbdare și urmărește-l cum te cucerește.

4. Rămâne în spatele bărbatului cu un pas.

Femeile întotdeauna grăbesc evenimentele. El încă se gândește dacă va exista o a doua întâlnire, iar ea deja s-a gândit la designul invitațiilor de nuntă. Acest lucru se datorează faptului că femeile sunt mai active. Bărbații necesită timp pentru a se înțelege pe sine.

5. Se bucură de momentele fericite.

Odată cu înaintarea în vârstă responsabilitatea crește și, odată cu ea, îngrijorările și preocupările. Omul uită să se bucure chiar și de cele mai mici lucruri. Femeile inteligente trăiesc clipa, uitând de griji.

Acest lucru este necesar în primul rând pentru relație. Bărbatul se va simți bine alături de femeia care zâmbește, nu se încruntă. Poți să te gândești mâine la griji, iar acum zâmbește-i iubitului tău.