5 motive pentru care bărbatul se îndrăgostește de femeie.

Uneori ne îndrăgostim brusc și fără motive speciale. Așa credem, dar de fapt, există 5 motive psihologice care se întâmplă la nivel subconștient și care pot înclina balanța spre îndrăgostire.

Să le analizăm:

1. Culoarea similară a părului, aceeași culoare a ochilor, înălțimea comparabilă: te asemeni cu mama iubitului tău? Foarte bine. Conform statisticilor, adesea ne îndrăgostim inconștient de oameni care seamănă fizic cu părinții noștri.

Un fapt interesant: conform studiilor, copiii care au părinți tineri tind să-și caute parteneri mai tineri.

2. Te consideri o persoană deschisă? Excelent! Pentru că atunci în mod automat pari mai accesibilă și, prin urmare, mai atractivă pentru ceilalți. Atitudinea pozitivă față de viață cresc șansele ca cineva să se îndrăgostească de tine. Carisma pozitivă învinge!

3. Potrivit cercetărilor, experimentarea emoțiilor neobișnuite la prima întâlnire este un lucru benefic. Mergeți la un film de groază sau faceți ceva interesant. Ceva care vă va oferi ambilor o doză de adrenalină. Ce zici de parașutism în loc de cafea?

4. Locuiești în aceeași zonă cu obiectul iubirii tale? Acesta este o condiție excelentă pentru ca el să se îndrăgostească de tine. Pentru că de multe ori vă veți întâlni întâmplător în situații cotidiene. Așa poți pătrunde inconștient în inima lui.

5. Mulți oameni se îndrăgostesc inconștient de cei care seamănă cu ei înșiși. 

Interesele comune, hobby-urile, valorile, experiențele de viață, atractivitatea comparabilă sunt decisive.

Te asemeni cu mama iubitului tău? Aveți multe interese comune? Scrie-ne în comentarii.