Îți dezvălui 2 detalii pe care le observă imediat femeile atunci când evaluează un bărbat.

Există lucruri subtile pe care le observă femeia atunci când evaluează un bărbat. El s-ar putea să nu-și dea seama de asta, dar după aceste 2 aspecte femeia înțelege imediat dacă bărbatul i se potrivește sau nu.

1. Limbajul corpului

Bărbații știu că limbajul corpului poate spune multe despre ei. Știu cum ar trebui să se comporte corect, dar totuși uită că trebuie să fie DESCHIȘI pentru comunicare. Uită că nu trebuie să-și acopere pieptul cu brațele încrucișate, că nu trebuie să privească podeaua și să nu pună mâinile în buzunare. Și în același timp să fie cât mai sinceri. Să-și amintească regulile, dar să elibereze situația.

Orice femeie caută un bărbat încrezător și calm cu care se va simți la fel. Dar dacă îți corectezi mereu coafura, „sari” cu ochii dintr-o parte în alta, acest lucru doar o va respinge.

2. Statutul

Sau mai bine zis, cum ești tratat în societate.

Majoritatea femeilor iubesc interlocutorii sociabili și interesanți. În grupuri aceștia vorbesc cel mai mult, glumesc și spre ei este îndreptată toată atenția celor prezenți. Dar acest lucru nu funcționează întotdeauna. Oricum ar fi, încearcă să fii mai sociabil, decât să stai singur într-un colț.

Ce crezi despre acest subiect: la ce se uită în primul rând femeile atunci când își aleg un bărbat? Scrie-ne în comentarii.