5 tipuri de femei care resping bărbații. Evită să fii una dintre ele.

În acest articol vreau să-ți împărtășesc câteva tipuri de femei care resping bărbații nu numai cu aspectul, ci și cu comportamentul lor.

1) Femeia îmbrăcată vulgar

Fiți de acord, că niciun bărbat normal nu se va apropia de o astfel de doamnă pentru a o cunoaște. Hainele prea revelatoare, ținuta provocatoare și alte elemente vulgare în aspectul femei resping s*xul opus. Bărbații instantaneu se gândesc că o astfel de persoană nu poate deveni partenera lor. Motivele, cred, că sunt clare.

2) Femeia grosolană și arogantă

Nimănui nu-i va plăcea femeia care se uită la el ”de sus” și este constant nepoliticoasă. Cu astfel de doamne, nu numai bărbații, ci și femeile nu vor dori să aibă cel puțin o relație de prietenie. Nimănui nu-i place grosolănia, obrăznicia și aroganța.

3) Femeia incapabilă să aibă grijă de casă și de sine. 

Femeia este asociată cu familia și casa. De aceea, menținerea curățeniei în casă este una dintre sarcinile ei principale. Cu toate acestea, multe femei nu au grijă nici de locuință, nici de sine. Părul neîngrijit, aceleași haine, lipsa machiajului – nu vor atrage niciodată bărbatul. S*xului opus îi plac femeile atractive, îngrijite și curate.

4) Femeia egoistă

Bărbații au nevoie de afecțiune și dragoste. Dacă femeia se gândește doar la sine și nu-i acordă atenție partenerului, el nu are deloc nevoie de ea. Bărbaților nu le plac fashionistele arogante care își cheltuiesc banii doar pentru frumusețea lor.

5) Femeia excesiv de sensibilă și supărăcioasă.

Din păcate, majoritatea femeilor se supără din cauza oricărui fleac. Acest lucru respinge bărbații. Adesea, ei nici măcar nu înțeleg de ce doamna s-a supărat din nou pe ei.

În concluzie: bărbaților nu le plac femeile care nu știu să-i iubească, care sunt concentrate doar pe sine și nu doresc o relație.