5 parametri pe care îi evaluează bărbații atunci când se uită la o femeie.

Atunci când un tânăr începe comunicarea cu o fată atrăgătoare, el îi va arăta doar calitățile sale bune. Va fi blând și romantic, va face întotdeauna concesii. Dar când bărbații comunică între ei, totul se schimbă instantaneu.

Iată ce discută și ce parametri feminini analizează atunci când se uită la o femeie/fată frumoasă:

1. Naturalețea.

Aspectul fiecărei fete este special. Bărbații pot argumenta la nesfârșit pe acest subiect și, dacă gusturile lor nu coincid, ei se pot certa ore în șir. Bărbații evaluează aspectul feminin.

Atunci când o fată frumoasă trece pe lângă un grup de băieți, ei neapărat vor discuta dacă sânii, buzele și fesele ei sunt naturale. Și astfel de dialoguri adesea sunt însoțite de glume indecente.

2. Dacă arată prestigios. 

Bărbații adoră să se laude cu lucrurile lor scumpe ( mașina sau telefonul nou). Cu toate acestea, în ultima perioadă, tinerii adoră să se laude și cu noua cucerire. Dacă fata este atrăgătoare, atunci tânărul se va lăuda cu plăcere prietenilor săi. Dar această conversație poate duce la certuri, deoarece toți au gusturi diferite.

3. Simplitatea

Pentru absolut toți bărbații există două categorii de femei – simple și cu probleme. Prima opțiune – este cea mai obișnuită fată care nu va încerca să-și crească valoarea în ochii lui.

Cu a doua opțiune, lucrurile sunt mai complicate. Această fată poate fi abordată mai ușor și la fel de ușor te poți despărți de ea. Aceste fete nu stau prea mult timp într-o relație. Bărbații moderni le văd ca fiind interesate doar de bani.

4. Cât de voluminoasă este.

Fiecare doamnă atrăgătoare trebuie să fi auzit complimente cu privire la frumusețea picioarelor sau la splendoarea feselor.

Bărbații adoră procesul de discuție. Și dacă pe lângă ei trece o femeie/fată frumoasă, ei neapărat o vor examina din toate părțile și vor discuta despre sânii, fesele și alte părți ale corpului ei.

5. Supunerea

Mulți bărbați tind să discute chiar și despre caracterul femeilor. O fată supusă va face întotdeauna ceea ce îi cere bărbatul, lucru complet inacceptabil pentru o doamnă încăpățânată. Cea încăpățânată face mereu scandaluri.