5 lucruri la care recurge bărbatul care a decis să se despartă de femeie.

Bărbatul care nu mai iubește și vrea să rupă relația, se va comporta foarte ciudat. El înțelege că despărțirea este inevitabilă, dar nu știe cum să-i spună femeii acest lucru.

Oricum ar fi, poți afla mai multe despre intențiile omului prin acțiunile sale. Bărbatul care nu mai iubește, oricât ar încerca nu-și mai poate ascunde emoțiile. O femeie inteligentă va trage concluziile corecte, chiar și fără mărturisirea lui.

5 lucruri la care recurge bărbatul dacă a decis să se despartă de femeie:

1. Separă bugetul pentru a avea banii lui

La un moment dat, bărbatul cumpără lucrurile de care are nevoie separat de femeie. El refuză să facă achiziții comune serioase (de exemplu, să schimbe canapeaua din sufragerie sau să instaleze un televizor nou), susținând că lucrurile vechi pot servi încă mult timp.

De fapt, bărbatul nu vrea să-și cheltuiască banii pe ceva de care nu se va putea folosi în curând. Știe că în viitorul apropiat va părăsi această casă, deci nu vede nevoia să o asigure pe cheltuiala sa.

2. Pune parole pe telefonul și computerul său

Dacă până de curând femeia avea acces la gadgeturile iubitului său, brusc a descoperit că el a schimbat toate parolele și nu mai lasă telefonul la vedere. În acest caz, cu siguranță există motive de îngrijorare. Acest comportament poate indica orice: de exemplu, că bărbatul are o nouă iubită. Sau creează în jurul său un spațiu de locuit în care să nu existe loc pentru femeia pe care a încetat să o iubească.

3. Refuză să viziteze rudele soției.

Recent, întâlnirile de familie erau ceva obișnuit, dar la un moment dat totul s-a schimbat. De fiecare dată, bărbatul găsește o scuză pentru a nu merge la rudele iubitei sale, este prea ocupat la serviciu, apoi se simte rău, trebuie să se întâlnească urgent cu un prieten. De fapt, el înțelege că acești oameni îi vor deveni în curând complet străini. Este o povară să fie alături de ei, să pretindă că totul este în regulă, să zâmbească și să joace rolul unui ginere exemplar.

4. Refuză să-i facă masaj femeii.

Înainte era o procedură tradițională – după o zi lungă, bărbatul îi oferea iubitei sale un masaj relaxant. Într-o zi bărbatul pur și simplu refuză acest lucru, motivând că este obosit sau ocupat.

De fapt, el vrea să evite contactul fizic. Dorința de a-și atinge partenera dispare complet. La fel de rare sunt și îmbrățișările sau sărutările ușoare pe obraz. Bărbatul face tot posibilul pentru a evita aceste „gingășii” care îi provoacă disconfort.

5. Devine un adevărat ”petrecăreț”. 

Bărbatul care prefera să petreacă timpul cu familia, brusc devine un „petrecăreț” înfocat. Este atras constant de stradă, mai aproape de străini și departe de rude. El începe să ducă o viață socială activă – participă la diferite evenimente, se întâlnește adesea cu prietenii, petrece mult timp în diferite cafenele, cluburi.

Și are, de asemenea, hobby-uri noi în care nu există loc pentru femeia cândva iubită. Rareori apare acasă și chiar și atunci încearcă să limiteze cât mai mult comunicarea cu femeia. Aceste „petreceri” și viața socială sunt de fapt, o dorință subconștientă de a petrece cât mai puțin timp cu femeia care brusc a devenit o străină pentru el.