10 cele mai bune fraze pentru a-ți lăuda bărbatul.

Lauda bună face minuni, la propriu! Spune-i bărbatului tău că este un super-erou, și el îți va aduce și steaua de pe cer.

Iată cum lauzi corect bărbatul și cu ce fraze:

1. “Ești simpatic!”

Pare banal, dar bărbații aud atât de rar astfel de cuvinte la adresa lor. Îi poți spune această frază atunci când aveți o comunicare apropiată, de exemplu, pentru a încuraja bărbatul timid să acționeze mai activ. Dacă reacția sa este ciudată, îi poți spune că simți simpatie pentru el, îl consideri un interlocutor plăcut și interesant etc.

2. „Se observă că faci sport”

Complimentul va fi pe placul fiecărui bărbat care are cel puțin ceva masă musculară. Poți rosti fraza și la începutul relației pentru a consolida opinia bărbatului că este frumos.

3. „Îmi place să te privesc când gătești”! (speli podeaua, ferestrele, bați un cui…).

Dacă vrei să consolidezi reflexul bărbatului de a-ți oferi ajutorul, spune-i această frază atunci când îți oferă acest ajutor. Lăudă-i supa, admiră-i cuiul bătut. Bărbații sunt susceptibili la laudă, iar acest lucru s-ar putea chiar să „depășească” lenea)).

4. “Ai mâini atât de frumoase și puternice!” 

Fraza este potrivită dacă aveți o relație strânsă. Ea presupune: „… și vreau să mă îmbrățișezi cu aceste brațe.” Cu siguranță nu merită să-i spui asta șefului la locul de muncă :).

5. “Întotdeauna mă faci să râd!”

Pentru orice bărbat este incredibil de măgulitor să știe că femeia pe care o iubește îi înțelege și acceptă umorul, chiar dacă s-a limitat la o glumă despre gogoașa care s-a spânzurat.

6. „Cu tine mă simt întotdeauna în siguranță.”

Bărbații, la nivel genetic, au dorința de a-și proteja femeia. Și această frază este exact despre asta.

7. “Mă ”aprinzi” întotdeauna!”

Nu în sensul că te enervezi când încearcă să repare toaleta. Ci despre faptul că ”te aprinde” în pat. Desigur, această frază este cea mai bună pentru a-i „mângâia orgoliul”, pentru că fiecare se gândește la sine ca la un super-macho.

8. “Miroși atât de bine!”

Un compliment foarte subtil, care sugerează apropierea – din nou, la distanță. La urma urmei, dacă îți place mirosul, atunci și restul, inclusiv picioarele păroase :).

9. „Te joci atât de frumos cu nepotul tău ( cu pisica ta), probabil că vei fi un tată bun”.

Acesta nu este doar un compliment, ci un indiciu subtil pentru a continua relația. Fraza poate fi spusă atunci când relația se află în stadiul în care femeia așteaptă cererea în căsătorie.

10. „Numai tu mă înțelegi”

Este, de asemenea, un compliment, care îi subliniază exclusivitatea și statutul special. Este potrivit și atunci când relația este destul de serioasă.

Dragi femei, lăudați-vă bărbații!

Bărbații care sunt lăudați, au încredere în sine, vor să fie mai buni, să facă eforturi – pentru iubita lor, în primul rând!