8 semne că bărbatul nu-și poate uita fosta parteneră.

Cel mai rău lucru pe care îl poate face un bărbat – este să-și amintească și chiar să-i fie dor de fosta parteneră.

Experții au numit 8 semne care indică faptul că bărbatul trece printr-o astfel de experiență:

1. Își face griji pentru fosta

Mulți bărbați nu pot elibera femeia cu care au încercat să construiască o relație serioasă. Ei își pot aminti în mod regulat de ea, o vor căuta pe rețelele sociale sau o vor menționa în discuții.

2. Nu se grăbește să-și prezinte noua iubită familiei. 

Acest semn nu poate fi numit evident, dar nu poate fi trecut cu vederea. Unii bărbați au dificultăți în a-și prezenta noua iubită familiei.

Dacă se întâmplă asta, bărbatul încă nu simte seriozitate în relație. Și dacă nu există seriozitate, atunci de ce să o prezinte familiei?

3. În noua relație nu există romantism

Dacă bărbatul se confruntă cu un disconfort serios din cauza rupturii relației din trecut, el nu vrea să transfere romantismul la cea existentă. Romantismul îi provoacă asociații neplăcute.

De regulă, bărbatul îi spune imediat noii iubite că nu este pregătit pentru romantism. Și dacă se întâmplă acest lucru, femeia ar trebui să tragă concluzii pentru sine.

4. Nu este pregătit să facă planuri pentru viitor

O despărțire este întotdeauna dureroasă și neplăcută. Cu fosta parteneră bărbatul și-a făcut planuri, au existat interese și obiective comune. În acest moment, nimic din toate acestea nu există, așa că el nu vrea să construiască ceva măreț și să vorbească despre lucruri care s-ar putea să nu se întâmple. Pentru ca bărbatul să înceapă să facă planuri reale, el are nevoie de timp.

5. Se grăbește la un nou nivel în relație

Mulți bărbați iubesc libertatea și nu sunt pregătiți să treacă rapid la o nouă etapă. Dar dacă noua relație îl ajută să-și uite fosta iubită, graba poate fi ușor de explicat. Pentru unele femei, acest lucru poate părea un indicator pozitiv, deoarece bărbatul vrea să avanseze și să construiască o relație serioasă. Dar merită să reflectezi și să-i pui câteva întrebări.

6. Face comparații

Desigur, bărbații nu vor face în mod direct comparații, pentru că înțeleg că chiar și după o simplă frază, femeia poate începe un scandal. Dar în secret, orice bărbat face comparații, evidențiază avantajele și dezavantajele. Și dacă femeia face ceva greșit, el are obiecții și îi arată cum să facă ceea ce trebuie. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, pur și simplu fosta parteneră este încă în gândurile lui.

7. Prietenii sunt surprinși că el a început o nouă relație.

Următoarele fraze spuse de prietenii săi ar trebui să te alerteze: ”Ți-ai găsit deja o nouă iubită?” ”Este bine că ați început să vă întâlniți, fosta iubită l-a ”distrus”.”

Astfel de fraze sunt un semn sigur că bărbatul nu este deloc pregătit pentru o nouă relație. Cel mai probabil, el face totul pentru a se răzbuna pe fosta.

8. Despărțirea a fost grea

Fiecare femeie ar trebui să înțeleagă o regulă simplă: dacă bărbatul a avut o despărțire dificilă, el are întotdeauna sentimente puternice. Este imposibil să rănești un bărbat care nu iubește. Doar durerea intensă și dorința de a construi o relație serioasă îl fac să se simtă nefericit.