6 fraze în spatele cărora bărbatul infidel își ascunde sentimentele.

Bărbatul care a început o relație extraconjugală se confruntă cu remușcări, frică și chin datorită faptului că și-a tratat josnic soția. Desigur, el încearcă să ascundă întreaga gamă de emoții. El face totul pentru ca femeia să nu descopere că nu mai este unica din viața lui.

Iată 6 fraze în spatele cărora bărbatul infidel își ascunde sentimentele:

1. “Vreau să fiu singur”

În spatele acestei fraze, bărbatul își ascunde iritarea față de femeie. El nu vrea să comunice, nu vrea să interacționeze cu ea și face totul pentru a reduce punctele de contact, deoarece gândurile lui sunt complet ocupate de altă femeie, cu care petrece timpul mai interesant. Prin urmare, el preferă să spună că simte nevoia să rămână singur, dând vina pe oboseală.

2. ”Se pare că trebuie să-ți schimbi garderoba.”

Bărbatul infidel acum o consideră pe cealaltă femeie din viața sa etalonul frumuseții. De soție s-a plictisit, acum îl irită cu previzibilitatea ei. El o neglijează și este dezamăgit că nu se ridică la înălțimea așteptărilor sale.

În spatele expresiei despre schimbarea garderobei, bărbatul își ascunde dorința de a-și vedea iubita secretă în soția sa și o compară inevitabil cu ea.

3. „În telefonul meu nu sunt doar secretele mele”

Bineînțeles, telefonul este principala sursă care îi poate trăda infidelitatea, deoarece toate mesajele, fotografiile, istoricul apelurilor etc. sunt stocate acolo.

Și atunci când femeia vrea să-i ia telefonul, trădătorul o oprește în orice mod posibil, argumentând că nu numai secretele sale sunt stocate în telefon, ci și corespondența de lucru cu partenerii care nu poate fi citită de nimeni etc.

4. „Nu vreau să întârzii la o întâlnire importantă”.

Atunci când bărbatul se pregătește pentru o nouă întâlnire cu amanta, el își alege cu grijă hainele, își aranjează părul și folosește parfum. Emoțiile și nerăbdarea îl copleșesc. El este prea agitat, nu poate sta într-un loc. Pentru a-și ascunde entuziasmul, el își minte soția spunându-i că se grăbește la o întâlnire de afaceri importantă, de aceea își face griji.

5. „Nu mă simt prea bine, e foarte cald.”

Bărbatul infidel se simte inevitabil rușinat de relația sa interzisă. Adesea, emoțiile îl trădează atunci când, de exemplu, la o emisiune tv se vorbește despre bărbații trădători.

Don Juan începe să roșească sau, dimpotrivă, devine palid, se încurcă în cuvinte, transpiră abundent. Pentru ca femeia să nu observe reacția lui ciudată, el vine cu scuza că s-ar simți rău.

6. “Nu am explicat corect, este vina mea”

Cu o astfel de frază, bărbatul încearcă să se apere dacă din greșeală a spus prea multe. De obicei, el transformă totul într-o glumă, râde și spune că a explicat totul greșit și își asumă vina. În același timp, inima îi bate ca la o fiară închisă în cușcă, pentru că domnul infidel se teme că va fi descoperit.