3 motive principale pentru care femeile preferă bărbați mai înalți.

Ce înălțime a bărbaților atrage cel mai mult femeile? Acest lucru depinde în mare parte de particularitățile individuale ale bărbatului și femeii, însă majoritatea femeilor preferă bărbați mai înalți decât ele și iată de ce:

1. Vor să se simtă mici.

Majoritatea femeilor au probleme de stima de sine, iar atunci când se află în preajma unui bărbat înalt, se simt fragile, dar protejate. Astfel de femei se simt inconfortabil lângă un bărbat de statură mică.

2. Vor să se simtă iubite, nu mamă pentru bărbat.

Atunci când un bărbat scund îmbrățișează o femeie înaltă, ea se simte ca o mamă care își îmbrățișează copilul.

3. În societate există o opinie că femeia ar trebui să fie de statură mai mică decât bărbatul.

O femeie înaltă lângă un bărbat scund atrage imediat atenția. Acest lucru este considerat anormal în societate. Chiar dacă un astfel de cuplu are o relație bună, ei vor fi priviți negativ, de aceea oamenii evită acest tip de atenție.

Dar nu este neapărat nevoie să urmați aceste stereotipuri!

Acestea sunt motivele principale pentru care femeile consideră bărbații scunzi mai puțin atractivi.

De fapt, înălțimea nu joacă niciun rol în relație. Totul depinde de om, de cine este în viață, de respectul său de sine. Personalitatea omului și atitudinea lui față de viață pot depăși cu ușurință acest dezavantaj precum e statura mică.

În ciuda aspectelor fizice, multe femei consideră bărbații scunzi atractivi, pentru că ei, de obicei încearcă să-și compenseze înălțimea prin creșterea profesională, abilități de lider, cerințe înalte față de sine și de ceilalți. Acest lucru atrage femeile. Astfel de bărbați sunt populari, indiferent de înălțime. Femeia este foarte emoțională prin natura sa, de aceea dacă există o legătură emoțională între ea și bărbat, atunci va ignora cu ușurință diferența de înălțime.

Fii deschis și prietenos cu femeia care te interesează și neapărat vei găsi calea spre inima ei. Fă-o să se simtă în siguranță, cea mai frumoasă, cea mai iubită și îi vei cuceri sufletul. Meriți femeia care te acceptă pentru ceea ce ești, dacă și tu o accepți pentru ceea ce este.