6 tipuri de femei cu care nu merită să construiești o relație.

În trecut, am avut o relație cu o fată care la exterior era ca un model, pe plan intern la început era acceptabilă: era pasionată de lectură, avea propriile interese și gânduri. Dar treptat, au început să se strecoare ”ciudățenii„ de femeie mercantilă. Și acesta era deja un semnal de a pune capăt relației.

Treptat, comunicând cu diferite femei, începi să înțelegi care dintre ele merită cu adevărat atenție și care doar o etichetă.

1. Femeile ușor-accesibile

Singurul avantaj – cu ele este foarte ușor și plăcut, totul se dezvoltă rapid. Bărbații deștepți vor lua tot ce au nevoie, în timp ce bărbații fără experiență ar putea fi atrași în acest joc. Vor avea chiar sentimente.

O fată cu responsabilitate socială scăzută nu se poate opri la un singur bărbat. Începând o relație cu unul, ea foarte ușor poate trece la altul.

2. Femeile „dependente”.

Mai periculoase sunt cele dependente de droguri și alcool. Există, desigur, femei care nu sunt puternic atașate de obiceiurile proaste, dar oricum le au.  Relația pe termen lung cu o astfel de femeie nu prevestește nimic bun, întrucât viciul nu poate fi ascuns.

3. Femeile – victime

Când vorbesc despre astfel de femei, mă refer la comportamentul lor. Pentru ele nu există conceptul de granițe personale, interese proprii sau hobby-uri. Pot fi soții, gospodine și mame bune, dar deseori exagerează cu atenția, încercând să umple cu sine fiecare zonă a bărbatului. Și când faci aluzie la asta – ele încep să vorbească despre cât de greu le este, că sunt gata să se sacrifice de dragul relației etc. Nu trebuie să cazi în capcana acestor trucuri.

4. Femeile mercantile sau femeile întreținute.

Mă voi limita la o singură propoziție: au nevoie doar de resursele tale, nu vor să lucreze, să câștige și să investească în dezvoltarea generală.

5. Femeile care se cred ”mama ta”.

Poate că cineva va spune: ce este în neregulă atunci când femeia are grijă de  bărbat, este interesată dacă s-a îmbrăcat după vremea de afară, dacă a mâncat etc. La prima vedere, nu este nimic în neregulă cu asta. Dar! Totul ar trebui să fie cu măsură. Și atenție. Mai ales când vine vorba de o persoană adultă. Dacă bărbatul va manifesta slăbiciune, sau este slab din fire, o astfel de femeie îl va transforma în „băiețelul mamei”.

6. Femeile care fac scandal fără motiv. 

Femeile sunt foarte emoționale prin natura lor, spre deosebire de bărbați. De aceea, merită uneori să fii îngăduitor când își arată nemulțumirea prea emoțional. Dar dacă femeia face isterie sau scandal fără motiv și pentru lucruri nesemnificative – fugi de ea cât mai repede posibil. Cu siguranță nu vei trăi liniștit alături de ea.