5 tipuri de bărbați după care aleargă femeile, chiar dacă aceștia nu sunt bogați.

Bărbații moderni sunt ferm convinși că toate femeile sunt mercantile și au nevoie doar de bani. Da, pentru femei este important ca partenerul să poată asigura familia și să aibă ceva mai mult decât ochi frumoși și zâmbet fermecător – acest lucru este logic, corect și stabilit de natură.

Dar femeile prețuiesc și alte calități masculine, mult mai mult decât stabilitatea financiară. Iată 5 tipuri de bărbați pe care femeile îi vor urma și la capătul lumii, chiar dacă nu sunt bogați.

“Bărbatul Macho”

Pentru unele femei plăcerea pe care i-o poate oferi bărbatul, este mult mai importantă decât banii. Dar această plăcere trebuie să fie de calitate înaltă.

De aceea dacă bărbatul știe să-i aducă femeii fericire în pat, atunci ea îi poate ierta cu ușurință lipsa banilor.

“Bărbatul erou”

Acesta este bărbatul care rămâne mereu fidel principiilor sale și știe să se apere. El nu pretinde că este altcineva, nu poartă măști, este mândru de sine și apreciază ceea ce are. Este un om cu literă mare, care știe clar ce vrea și merge direct spre obiectivele sale.

Alături de el femeia se va simți ca după un zid de piatră care o va proteja de orice. El este nobil, cinstit și are suflet bun, de aceea femeia va dori să fie mereu cu el.

“Bărbatul casnic”

Acum această calitate a devenit mai valoroasă ca niciodată, deoarece bărbații moderni se transformă adesea în personaje infantile, care au rămas blocate în copilărie. Dacă partenerul aduce totul în casă, știe să repare și un robinet, și o mașină, să facă și reparații, și să construiască o casă, atunci va fi un bărbat foarte valoros.

Femeia va fi gata să lupte pentru acest gospodar și va trece cu vederea faptul că nu are prea mulți bani, deoarece dorința de a-ți proteja familia și mâinile dibace, acoperă toate dezavantajele.

“Bărbatul – umorist”

Nu, nu este acel clovn a cărui viață arată ca o vacanță eternă. Ne referim la un alt tip de bărbat. Umorul este, în primul rând, un indicator al inteligenței înalte. Dacă bărbatul este capabil să facă femeia să râdă, să zâmbească și ochii ei sclipesc de fericire, ea îl va urma oriunde. Și nu sunt necesari bani, cadouri scumpe și brațe de flori, cele mai importante sunt emoțiile pe care i le oferă bărbatul.

Dacă femeia se simte bine, cald, confortabil și zâmbește alături de bărbat, el este cu siguranță omul pentru care îți poți sacrifica statutul, poziția financiară de succes și viața bogată.

„Tatăl-singur”

El, ca un erou, își crește copilul singur – îl îngrijește, îl protejează, rezolvă problemele și îi oferă căldura și afecțiunea sa. Din exterior este ceva incredibil de emoționant, deoarece prezintă bărbatul din cele mai bune părți.

Copiii ne aduc fericire – dar necesită multă răbdare, efort și timp. Alături de un astfel de partener, femeia vrea să nască un copil pe care îl vor crește și educa împreună.