6 motive pentru care bărbații au încetat să cucerească femeile.

De la femeile moderne, adesea poți auzi că bărbații nu mai sunt ceea ce au fost și nu mai curtează femeile ca înainte. Este tot mai dificil să întâlnești un adevărat cuceritor al inimilor feminine.

Dar acest lucru nu se întâmplă pentru că bărbații au devenit leneși, fricoși sau incapabili să o facă. Odată cu dezvoltarea internetului și a psihologiei, bărbații au început să înțeleagă mai bine ce își doresc.

Există 6 motive pentru care bărbații au încetat să cucerească femeile:

1. Primul motiv îl voi începe cu celebra frază: „Cu cât iubim mai puțin femeia, cu atât ea ne iubește mai mult”. De fapt, unii bărbați o iau ca un motto și nu fac nimic, gândindu-se că astfel cuceresc inima femeii.

Atunci când bărbatul minimalizează semnificația femeii, el își poate controla sentimentele, se comportă calm și încrezător cu ea. De aceea, unui astfel de bărbat îi este mai ușor să câștige inima femeii.

2. Bărbații nu cuceresc femeile ușor accesibile și pe care nu le plac deloc. Atunci când întâlnesc o astfel de femeie, în inima lor nu se aprinde dorința de a face fapte pentru ea.

3. Viziunile greșite ale femeii. Uneori, femeia crede că bărbatul este aproape sclavul ei personal care îi îndeplinește toate dorințele.

4. Unii bărbați sunt dezamăgiți de femei. De obicei, ei au avut deja o relație în care au investit bani, grijă și timp. Dar în cele din urmă femeia i-a părăsit și a plecat la un tip mai bun sau mai bogat. De aceea, bărbații consideră că relațiile nu-și au rostul.

5. Bărbații cred că, dacă vor curta femeia, în cercul de prieteni vor fi considerați slabi. Este important să înțelegi diferența dintre „a cuceri o femeie” și „a alerga după femeie”.

6. Bărbatul doar vrea să fie apreciat. El nu-i oferă cadouri femeii care încă nu este a lui. Nu o invită la restaurant. El vrea ca femeia să se îndrăgostească de el și dacă va face asta, atunci bărbatul cu siguranță va face orice pentru a-i cuceri inima.