5 motive pentru care nu trebuie să inviți un bărbat necunoscut în casa ta.

Unii bărbați sunt vicleni – află că trăiești singură, te conduc până la intrare, te privesc în ochi, te țin de mână și se cer în vizită. Ei spun că nu se va întâmpla nimic și nu te vor atinge cu un deget etc. Dar…

Să inviți un bărbat necunoscut pe teritoriul tău este periculos, mai ales dacă până atunci comunicarea voastră a fost doar virtuală. Înainte de a invita un bărbat acasă, trebuie să fii sută la sută sigură de decența lui.

Poziția mea este confirmată de câteva argumente importante:

1) Atunci când invit o persoană nouă în casa mea, nu sunt niciodată imună la obiectivele egoiste ale oaspetelui.

Probabil ai auzit povești despre cum un proprietar credul invitând o nouă cunoștință la o ceașcă de ceai, a rămas după asta fără bani și obiecte de valoare. Exact același lucru ți se poate întâmpla dacă oaspetele tău este un bărbat.

2) Chiar dacă bărbatul nu este un hoț, nu pot fi excluse consecințe și mai grave ale apariției sale în casa ta. Ce se întâmplă dacă brusc conversația își schimbă direcția și bărbatul te lovește? Bărbatul, de obicei, fizic este mai puternic decât femeia. Nu uita că sunteți doar voi doi în apartament și nu știi ce ar putea să-i vină în minte unui bărbat pe care nu-l cunoști bine.

3) Pentru mine casa mea este un spațiu privat, intim. Iar invitația în ospeție este considerată un gest de încredere, de simpatie față de persoană. De aceea, înainte de a invita pe cineva mă gândesc întotdeauna: este de încredere? Sunt sigură de el?

4) Dacă cunoști bărbatul de puțin timp, dar îl simpatizezi sau deja sunteți într-o relație romantică, oricum trebuie să fii precaută. Dacă nu ați avut relații intime, ar fi bine să-ți amintești că mulți bărbați iau invitația acasă ca o invitație în pat. Și dacă nu ești încă pregătită pentru o astfel de apropiere, ar trebui să te gândești dacă merită să-l inviți acasă.

5) Dacă ați avut deja relații intime, oricum ar fi bine să nu-l inviți acasă. În opinia mea, bărbatul ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru a găsi un loc pentru asta. În caz contrar, se va obișnui și va considera casa ta un hotel gratuit.

Cunosc o fată care este foarte principală în această privință: „Doar viitorul meu soț va veni în casa mea”. O astfel de poziție de asemenea este acceptabilă, în acest fel, ea se protejează de multe potențiale probleme. 

Desigur, nu trebuie să fii atât de categorică și principială, dar atât timp cât nu-l cunoști bine și nu ai încredere 100% în el, ar fi mai bine să amâni invitația acasă. Întâlniți-vă pe un teritoriu neutru și în locuri aglomerate.