Un bărbat care se respectă, nu va îndeplini aceste 7 cerințe ale femeii.

Cerințele femeilor pentru bărbați au crescut semnificativ, comparativ cu acum 15-20 de ani. Cred că mulți bărbați vor fi de acord cu mine în acest sens.

Și, pe lângă cerințele obișnuite, există și cele a căror realizare nu-i aduce bărbatului beneficii. Dimpotrivă, îi pot afecta respectul și încrederea în sine și de asemenea gradul de fericire al bărbatului.

Un bărbat care se respectă nu va îndeplini aceste 7 cerințe ale femeii.

1. Să te schimbi

Din păcate, multe femei nu doresc să accepte bărbatul așa cum este și încearcă să-l schimbe. Aceste schimbări pot include atât aspectul fizic, cât și calitățile și obiceiurile interioare. Cu toate acestea, dorința bărbatului de a se schimba nu este luată în considerare. Un bărbat se respectă nu va îndeplini această cerință feminină. Desigur, doar dacă el însuși vrea să se schimbe.

2. Să câștigi mai mult.

Dorința de a câștiga mai mult este absolut naturală și de înțeles pentru orice bărbat. Dar ar trebui să vină de la el, nu să-i fie impusă de femeia care s-a plictisit brusc de viața ei modestă.

Multe femei urmăresc pe rețelele sociale diferite vedete, care, desigur, trăiesc foarte bine și nu ezită să demonstreze asta. În acest context, femeile consideră că trăiesc o viață inferioară și încearcă să-i impună bărbatului ideea că ar trebui să câștige mai mult.

3. Să rupi legătura cu prietenii

Cel mai probabil ți-ai cunoscut prietenii cu mult înainte să întâlnești femeia care te face să încetezi sau să reduci comunicarea cu ei. Acest lucru se întâmplă pentru că îi lipsește încrederea în sine și nu știe unde ești și ce faci de fapt. O astfel de cerință va fi îndeplinită de un bărbat la fel de nesigur, care nu se respectă pe sine.

4. Să plătești întotdeauna pentru femeie.

Nu văd nimic rău în a plăti periodic pentru femeie, dacă ea te iubește cu adevărat. Însă dacă femeia îți cere direct să faci asta mereu, atunci în cuplu există cu adevărat probleme mari. Un bărbat care se respectă cunoaște valoarea banilor săi și nu va îndeplini astfel de cerințe.

5. Să renunți la hobby-urile și interesele tale

Astfel de solicitări din partea femeii pot fi, de asemenea, rezultatul nesiguranței sau a lipsei de atenție. Dacă pentru a doua opțiune poate fi găsită o soluție, atunci cu prima este mult mai complicat. Să ne imaginăm că bărbatul a renunțat la hobby-urile și interesele sale. În acest caz, viața pentru el va fi mai puțin strălucitoare, iar pentru femeie bărbatul nu va mai arăta la fel de atrăgător ca înainte.

6. Să-i asculți învățăturile. 

Să fim sinceri: mulți bărbați nu se pot lăuda cu acuratețea și ordinea în casă. Desigur, niciunei femei nu-i place asta. Dar felul în care îi spune bărbatului despre asta, decide multe. Dacă îi spune calm, atunci totul este în regulă. Dar dacă îi cere să-i asculte învățăturile morale și ceea ce crede despre el, atunci, desigur, bărbatul care se respectă o va evita.

7. Să faci ceea ce nu dorești. 

Aici mă refer la toate momentele mici și mari, când femeia cere ceva de la bărbat și el nu vrea, dar oricum îndeplinește. De exemplu, îi cere să-i ajute părinții atunci când el nu are nici timp, nici dorința de a face acest lucru.

Ce părere ai despre asta?