Relatii

Iată cum poate fi sedus fiecare semn al zodiacului.

Vrei să seduci persoana pe care o placi și să o faci a ta pentru totdeauna? Tot ce ai nevoie sunt câteva sfaturi adaptate semnului său zodiacal.

BERBEC

Aproape orice Berbec iubește curajul și perseverența. Nu cere permisiunea, alege momentul potrivit și sărută-l. Cu cât vei fi mai încrezător/încrezătoare, cu atât mai bine. De asemenea, nu uita de complimente. Ceartă-te și concurează cu el – asta îl ”aprinde”.

TAUR

Încrederea și lucrurile făcute fără grabă – pot cuceri Taurul. Acest nativ vrea să se bucure de prima fază a relației, să fie curtat. Nu uita de flori și alte cadouri. În plus, Taurul adoră mâncarea delicioasă, aromele plăcute și confortul – aceste lucruri îi creează dispoziția potrivită.

GEMENI

Cel mai rapid mod de a ajunge în dormitorul unui Geamăn, este să-ți folosești inteligența. Întreabă-l ce carte merită citită. Gemenii adoră discuțiile semnificative. Dacă ai cunoștințe rare, asigură-te că le împărtășești. Acest nativ este atras de experți, cu cât abilitatea ta este mai specială, cu atât mai bine.

RAC

Acești copii sensibili ai Lunii sunt cunoscuți pentru bunătatea lor. Dacă dorești să cunoști mai bine un Rac, arată-i că nici tu nu ești o persoană rea, că îți place să ai grijă de ceilalți și să îi ajuți pe cei care au nevoie – acest lucru este cu adevărat important pentru fiecare Rac. De asemenea, îi va plăcea să-l inviți acasă și să-l servești cu o cină delicioasă. Menține luminile slabe și muzica liniștită. Racul este înnebunit după romantism.

LEU

Dacă vrei să seduci un Leu, trebuie să-i acorzi atenția maximă. Spune-i complimente despre aspectul său, despre stilul vestimentar, alege cele mai bune locuri pentru întâlnire și nu uita de cadouri.

FECIOARA

Curățenia – este principala virtute pentru Fecioare. Asigură-te că ai hainele curate, călcate și coafura aranjată. Nimic nu cucerește Fecioara mai bine decât un parfum bun, un costum elegant sau o rochie drăguță. Nu uita de punctualitate – acestor nativi nu le place când oamenii nu le prețuiesc timpul.

BALANȚA

Când vine vorba de a seduce o Balanță, cel mai bine ar fi să te inspiri din filmele cu Cary Grant sau Audrey Hepburn. Acest semn adoră relațiile de calitate și romantismul, gândește-te la șampanie, la un costum elegant sau la o rochie de seară. Balanțele sunt înnebunite de muzică, o idee bună ar fi invitația la un concert. Amintește-ți că oamenii acestui semn iubesc grația în orice.

SCORPION

Poate fi complicat să seduci un Scorpion, deoarece este dificil să înțelegi reacția lui. Dar nu-ți face griji dacă acțiunile tale sunt întâmpinate cu un zâmbet de neînțeles – asta înseamnă că Scorpionul însuși vrea să te seducă. Cum faci primul pas? Strânge-i mâna într-un cinematograf și nu arăta că îți este teamă de ceva.

SĂGETĂTOR

Asupra Săgetătorului acționează cel mai bine simțul umorului. Nu te pierde, arată-i că știi să glumești și nu ai o expresie serioasă pe față. Săgetătorii adoră s*xul în aer liber, așa că invită-l la un picnic sau alege o pistă distractivă pentru drumeții. Un detaliu important – acești nativi adoră fesele persoanei. El poate deveni indiferent dacă nu ai nimic în această zonă.

CAPRICORN

Capricornii reci și serioși nu par a fi interesați de s*x, dar să nu crezi că este așa. Cu acești oamenii cel mai bine funcționează încrederea și metodologia. De asemenea, arată-i că ești o persoană ambițioasă și că poate avea încredere în tine. Capricornul nu va începe o relație cu oricine.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul inventiv poate fi greu de abordat. Dacă dorești să seduci o persoană din această zodie, arată-i că pentru tine contactul fizic nu este cel mai important lucru și ești dispus să faci sacrificii în numele prieteniei. Cu cât comportamentul tău este mai neobișnuit, cu atât vei arăta mai atractiv în ochii acestei persoane.

PEȘTI

Dacă vrei să seduci un nativ din această zodie, du-l în altă lume. Organizează o întâlnire la un restaurant, faceți o plimbare sub lună și admirați cerul înstelat, dar nu grăbi evenimentele și permite-ți doar sărutări și atingeri prietenoase. Peștii au multe zone erogene, iar picioarele sunt deosebit de sensibile.

Exit mobile version