7 trucuri pentru ca bărbatul să aștepte mesajul de la tine, nu tu – de la el.

I-ai trimis un mesaj și nu ai primit niciun răspuns? Verifici telefonul la fiecare cinci minute și îți dorești să-i scrii un alt mesaj. Rezistă tentației! Îndepărtează telefonul și acționează așa cum o fac femeile înțelepte:

1. Reamintește-ți că reginele nu aleargă după pradă.

Uneori, trebuie să alungi gândurile cumplite care îți vin în minte atunci când bărbatul nu-ți scrie. Nu te mai gândi la cât de dezamăgită ești, cât de tare te doare și cât de mult îți dorești să-i trimiți un alt mesaj, pentru că probabil nu l-a primit pe primul.

Pentru a-ți curăța mintea, privește în jur. Ești femeia care aleargă după bărbați? Nu! Respiră adânc și reamintește-ți: tu – ești o comoară, el ar trebui să alerge după tine, nu invers.

2. Așteaptă și vezi ce se întâmplă în continuare.

Permite-i să decidă și vezi cum se desfășoară evenimentele. Da, este dificil și trist, dar trebuie să afli dacă este dispus să facă un efort de dragul relației voastre. Din stilul său de comunicare, poți trage concluzii dacă este demn de tine și dacă va deveni partenerul în care poți avea încredere.

3. Petrece timpul util.

Fă ceva util și plăcut: gătește ceva gustos, fă-ți ordine în garderobă, lucrează la un plan de afaceri. Orice ar fi, această activitatea te va distrage de la ego-ul asuprit.

4. Îmbracă-te frumos și ieși undeva.

Îmbracă-te frumos și ieși afară. Nu-ți fie teamă să flirtezi ușor: acest lucru nu va duce la nimic serios, dar îți va crește stima de sine și îi vei arăta clar că merită să lupte pentru tine.

5. Fă o listă de motive pentru care merită să lupte pentru tine.

Ia un caiet și un stilou și scrie ce pierde acest bărbat, dacă nu va fi cu tine. Asta te va înveseli și te va face să îți dai seama că ești prea bună pentru a-ți pierde timpul prețios cu el.

6. Șterge-i contactele.

Cea mai bună metodă de a rezista tentației să nu-i trimiți mesaje, este să-i ștergi numărul. Acum nu trebuie să lupți cu nevoia de a trimite un mesaj și poți trăi liniștit în continuare.

7. Vizualizează victoria.

Dacă ai fost respinsă, fanteziile întunecate despre modul în care vei acționa atunci când va îndrăzni să-ți scrie din nou îți pot ușura tristețea. Poate că îl vei ignora și îl vei chinui cu tăcere o perioadă. Sau îi vei trimite un răspuns sarcastic. Imaginația te va ajuta să privești situația din exterior și să vezi că el a fost cel care a ratat șansa.