5 trucuri pe care le utilizează femeile pentru a determina bărbații să le îndeplinească dorințele.

Adesea, femeile sunt capabile să „pătrundă” în conștiința masculină și să obțină ceea ce-și doresc de la partener. Desigur, doamnele nu obțin totul fără efort, ele folosesc mici trucuri de manipulare.

Iată ce face femeia și forțează bărbatul să-i îndeplinească orice dorință:

1. Îl laudă și îi spune lucruri frumoase

Orice femeie poate stăpâni ușor această artă, pentru că este destul de simplă. Trebuie doar să-i spui bărbatului cuvinte plăcute și el va fi dispus să-ți aducă steaua din cer sau să-ți cumpere acea geantă la care visai atât de mult. Sună prea ușor, dar această tehnică este folosită de cele mai pricepute manipulatoare. Orice bărbat va dori să rămână la fel de extraordinar și unic în ochii iubitei sale și va continua să fie un erou pentru ea, fără să-și dea seama că este manipulat.

2. Metoda: ”Tu mie, eu ție.”

Ca răspuns la pașii corecți ai bărbatului, femeia îi oferă ceea ce vrea sau chiar mai mult. De exemplu, dacă el îi cumpără acea rochie incredibilă, atunci poate cheltui o parte din venitul comun pentru nevoile personale sau poate petrece weekend-ul cu prietenii etc. Aceasta metodă întotdeauna funcționează bine.

3. Creează iluzia că are nevoie de ceva.  

Visând la ceva și dorind să posede acest lucru, dar înțelegând că bărbatul nu va face concesii, femeia creează aparența că are nevoie de asta.

Ea îl va face să creadă că are nevoie de odihnă în cea mai scumpă stațiune dintr-un hotel de cinci stele, pentru că numai acolo își va putea îmbunătăți imunitatea și astfel nu se va mai îmbolnăvi atât de des. Firește, bărbatul mai devreme sau mai târziu va ceda.

4. Îi provoacă milă

Femeia face ochi triști, descrie cât de săracă și nefericită este. Niciun bărbat nu poate rezista lacrimilor și slăbiciunii feminine, de aceea se grăbește să o ajute, să o consoleze și să salveze situația.

Aici cel mai important lucru este să nu joci fals, pentru ca bărbatul să nu se îndoiască de sinceritatea emoțiilor tale.

5. Se îndepărtează în mod rezonabil. 

Utilizarea intimității pentru a-ți atinge obiectivele – este considerat un mod necinstit. Dar femeia care încearcă să determine bărbatul să facă ceea ce-și dorește, recurge deseori la această metodă.

De exemplu, dacă nu-i îndeplinește dorința, ea se îndepărtează, devine rece, reduce intensitatea sentimentelor și refuză intimitatea, spunând că se simte rău. Desigur, partenerul sesizează schimbarea stării de spirit și încearcă să-i facă pe plac pentru a întoarce afecțiunea în relație.