7 pași simpli care te vor ajuta să cucerești orice femeie.

Îți place o femeie, dar te temi că acest sentiment nu este reciproc. Ce poți face pentru a-i fi pe plac?

Iată 7 pași simpli care te vor ajuta să-ți crești șansele de succes cu majoritatea femeilor:

1. Aspectului exterior.

În primul rând, trebuie să faci femeia să te observe. Dacă nu reușești să-i atragi atenția, atunci nu vei putea începe comunicarea.

Nu uita să faci sport. Ai grijă de corp, piele, dinți, unghii, păr etc. Astfel vei avea mai multe șanse, femeia va fi încântată să stea în compania ta.

De asemenea, gândește-te să-ți schimbi garderoba. Poartă haine care te fac să arăți mai atractiv. Dacă nu știi cum să faci acest lucru, alege combinațiile clasice: pantofi, pantaloni și cămașa albă – femeile adoră acest stil.

2. Fii încrezător

Femeile adoră bărbații încrezători. Pentru a deveni mai încrezător, trebuie să te iubești și să pornești pe calea îmbunătățirii de sine.

Dacă ai început deja să lucrezi la stilul și fizicul tău, atunci cu fiecare compliment pe care îl vei primi de la ceilalți, vei deveni mai încrezător. Când îți vezi reflexia în oglindă, imediat te simți mai încrezător. Acordă atenție mersului și posturii.

3. Menține contactul vizual corespunzător și prinde limbajul corpului feminin.

Contactul vizual este un instrument puternic pentru a flirta și a te întâlni cu femeile. Dacă nu știi cum să menții contactul vizual, ești timid, întorci privirea – ai șanse mici ca femeile să te placă.

Contactul vizual corect, împreună cu zâmbetul – vor încânta orice femeie.

4. Învață să asculți cu atenție femeile și să menții o conversație cu ele.

Arta de a începe și a construi un dialog cu femeia depinde de cât de abil poți extrage în primele minute cât mai multe informații utile, care te vor ajuta să construiești un dialog interesant.

Încearcă să fii un bun ascultător. Dacă nu o asculți, atunci conversația se va încheia cu tăcere, răspunsuri similare și o despărțire plictisitoare, fără posibilitatea de a vă revedea din nou.

5. În timpul conversației, încearcă să faci femeia să râdă.

Simțul umorului este calea către inima oricărei fete și cea mai sigură modalitate de a o face să te placă în doar câteva minute. Umorul ajută la spargerea gheții, timidității, oricărei incomodități în timpul primei interacțiuni, îi permite fetei să se relaxeze și să se simtă mult mai confortabil cu tine.

6. Flirtează cu femeia imediat după stabilirea dialogului.

Este important să-ți arăți interesul romantic cât mai devreme, pentru a nu greși și a ajunge în zona de prieteni.

Nu vrei să te împrietenești cu această fată, vrei să ajungi în pat cu ea. De aceea, include flirtul în comunicare cât mai devreme și, dacă simți că îi place, atunci merită să-i sugerezi că ești interesat de ea prin acțiuni mai active, precum atingerile ușoare etc.

7. Complimenteaz-o. 

În timp ce te joci și flirtezi cu ea, nu uita de complimente. De îndată ce începi să-i lauzi calitățile fizice, spirituale sau personale, în ochii ei nu vei mai fi o persoană care poate ajunge în zona de prieteni, ci devii un admirator interesat.

Complimentele tale trebuie să fie întâmplătoare și ușoare, împletite în dialog. Nu folosi nimic vulgar sau obscen. De exemplu, spuneți-i că îți plac pantofii sau stilul ei, că are un zâmbet drăguț atunci când râde, etc.

Uită de afirmația că femeile te plac doar dacă ai mulți bani! Nu este adevărat. Singurul lucru important – este modul în care te poți prezenta.