5 motive pentru care femeile divorțate de peste 40 de ani își caută activ un partener.

În viață se poate întâmpla orice, inclusiv faptul că femeia de 40 de ani rămâne singură din diverse motive: poate că soțul era alcoolic sau a înșelat-o, nepotrivirea caracterelor etc.

Oare la această vârstă femeia trebuie să-și caute din nou un partener pentru fericire și dragoste sau merită să trăiască singură, pentru sine?

În realitate nu prea multe femei sunt pregătite să trăiască singure după 40 de ani, de aceea sunt în căutarea unui nou partener.

5 motive pentru care femeile divorțate de peste 40 de ani își caută activ un partener.

1. Sprijinul financiar.

Bărbatul este cel care dobândește resurse pentru familie, iar venitul principal, de regulă, îi aparține lui. Mai mult, după 40 de ani, se pune accentul principal pe finanțe, întrucât perioada romantismului s-a încheiat la vârsta de 25 de ani.

2. Afecțiunea fizică

Toți avem nevoie de afecțiune, grijă și dragoste, în special femeia matură. La această vârstă ea mai mult ca oricând are nevoie de pace și stabilitate.

3. „Mâna de bărbat în casă”.

În zilele noastre, există multe servicii care repară și instalează orice ai nevoie, așa că prezența bărbatului în casă nu este obligatorie. Cu toate acestea, femeile de peste 40 de ani obișnuiesc să gândească diferit, ele cred că în casă trebui să existe un gospodar care să poată bate un cui, să fixeze un raft, să repare un robinet sau să care lucruri grele etc.

4. Garanția securității.

Orice femeie, indiferent de vârstă, are nevoie de un umăr masculin puternic.

5. Copiii au nevoie de tată.

Cunosc multe femei care își cresc singure copilul sau copiii. Femeia matură, însă, crede că familia are nevoie de tată.

Aceste 5 motive explică de ce, chiar și după 40 de ani femeile divorțate încearcă să-și construiască o nouă familie, deși s-ar părea că este timpul să trăiască pentru sine și pentru copiii (dacă îi are).

Fiecare persoană are propria opinie în această privință, așa că vă rog să scrieți comentarii și să vă exprimați punctul de vedere sau să-mi spuneți dacă sunteți de acord sau nu.