Dacă ești singură și nu crezi că vei fi iubită din nou, citește aceste 9 sfaturi.

Nu poți să rămâi fericită și puternică în fiecare zi, fiind o femeie singură. Încerci să rămâi pozitivă, dar după mai multe întâlniri eșuate îți este greu să faci acest lucru. Dacă ești prea mult timp singură și te îndoiești că îți vei găsi fericirea, amintește-ți următoarele:

1. Viața ta se va schimba

Dacă în acest moment nu ai un partener, nu înseamnă că așa va fi întotdeauna. Viața ta neapărat se va schimba. Imaginează-ți că într-o lună, un an, peste câțiva ani totul va fi diferit. Amintește-ți cum te-ai schimbat în această perioadă.

2. Ești pe drumul cel bun

Dacă îți poți proteja inima, îi poți elimina pe cei ratați, poți da sfaturi bune prietenelor și te poți încuraja – atunci ești pe drumul cel bun. Nu te speria de dificultățile temporare. Ai încredere în tine și imediat îți va fi mai ușor.

3. Cunoști deja această situație. 

Probabil că ai mai avut perioade de singurătate. Te-ai descurcat atunci, te vei descurca și acum, devenind mai puternică, pentru că acum ai și mai multă experiență.

4. Ai nevoie doar de un bărbat. 

Nu te speria de sutele de bărbați de pe site-urile de întâlniri. Nu trebuie să te întâlnești cu toți, este suficient să găsești bărbatul unic să te îndrăgostești de el. Relaxează-te și cunoaște-i mai bine, fără să-i compari cu imagini inexistente.

5. Toți îți invidiază stilul de viață

Probabil că ești invidioasă pe femeile îndrăgostite, în timp ce multe dintre ele sunt invidioase pe tine. Ai o carieră de succes, comunici cu oameni interesanți, ești pasionată de multe lucruri și mereu în centrul evenimentelor. Amintește-ți acest lucru în momentele dificile și mergi mai departe.

6. Nu ai de ce să te plângi

Îți faci griji pentru întâlnirile eșuate și în zadar. O întâlnire plictisitoare este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla. El a anulat întâlnirea? Cu atât mai bine, te-a salvat de o comunicare plictisitoare. Între voi există o scânteie, dar el nu este interesant ca persoană, sau invers. Puțin probabil e o mare pierdere.

7. Nu trebuie să fii nefericită

Uneori este dificil să-ți amintești acest lucru, de aceea repetă-ți asta ca o mantră zilnică. Este în puterea ta să alegi fericirea și pacea, în loc de tristețe. Asigură-te că faci acest lucru, altfel îți va fi dificil să fii singură.

8. Nu renunța. 

Este ușor să renunți, dar nu e cea mai bună opțiune. Nu știi când îți vei întâlni bărbatul, de aceea nu înceta căutările.

9. Ești acolo unde trebuie să fii. 

Poate e greu să recunoști că singurătatea îți face bine, dar așa este. Te-a învățat multe, ai devenit persoana incredibilă care ești astăzi. Fii recunoscătoare pentru această călătorie, te vei convinge că merită.