Aceste 6 fraze pot provoca bărbatul să rupă relația cu femeia.

Nu trebuie să-ți exprimi întotdeauna gândurile. Următoarele fraze pot provoca bărbatul să rupă relația.

1. „Nu ai nimic ce m-ar ține lângă tine”.

Fiecare bărbat se consideră o personalitate, iar aceste cuvinte sunt o insultă la adresa bărbatului și îi pot distruge toate sentimentele.

2. „Știu mai bine ce să fac”.

Femeia poate spune astfel de cuvinte nu numai atunci când își rezolvă problemele, dar și atunci când problemele îi privesc pe ambii parteneri. În astfel de situații, bărbatul se simte de prisos.

El înțelege că femeia vrea să fie lider în relație, că ea nu ține cont de opiniile lui. Mai devreme sau mai târziu, el va dori să-și găsească o parteneră care să-l respecte.

3. ”Nu-ți datorez nimic.”

Ambii parteneri ar trebui să fie interesați să rămână cât mai mult timp posibil cu jumătatea lor. Atunci când bărbatul aude asemenea cuvinte, el consideră că undeva a fost mințit. El este sigur că se comportă bine, dar femeia spune că totul este în zadar.  Acest tip de relație își pierde repede sensul.

4. „Pregătește-ți singur, nu sunt servitoarea ta”.

Orice bărbat va fi dezamăgit de femeia care îi spune astfel de cuvinte.

5. „Nu ești capabil de nimic. Ești inutil.”

Această frază sună foarte des la adresa bărbaților care nu-și îndeplinesc îndatoririle casnice. Atunci când bărbatul nu este în stare să bată un cui, femeia rămâne dezamăgită.

Dar există și partea inversă a monedei. Dacă bărbatul face totul prin casă și, în același timp, lucrează atunci nu-i mai rămâne timp pentru soția și copiii săi. În acest context, încep scandalurile.

6. „Trebuie să mă întreții și să-mi oferi cadouri”.

Imediat ce femeia înaintează condiții, relația nu mai este aceeași cum a fost înainte. Nu trebuie să-i spui partenerului că îți datorează ceva.

Mai devreme sau mai târziu, el va obosi de reproșuri constante, iar relația se va epuiza. Auzind pretențiile constante la adresa sa, bărbatul se va gândi să rupă relația sau va fi infidel.