Opinie: ”Pentru bărbați fetele inocente sunt o modalitate de a economisi bani.”

“Femeia ar trebui să fie decentă, inocentă, pură. Să nu aibă relații înainte de nuntă și să nască nu mai târziu de 22 ani” – afirmă unii bărbați.

De fapt, aceste cerințe masculine sunt de înțeles. Bărbații au adevărul și calculele lor. Altceva este rău – femeile cad în capcana acestei manipulări, crezând că astfel vor fi mai apreciate de către bărbați.

Da, bărbații apreciază uneori inocența feminină. Cuvântul cheie este uneori. Acest lucru se întâmplă în cazul în care bărbatul inițial se îndrăgostește de ea și apoi află că nu a avut o relație cu nimeni. Adică atunci când puritatea feminină este un bonus suplimentar pentru el, o surpriză plăcută din partea femeii iubite.

Dar, în acest articol, nu vorbim despre astfel de bărbați, ci despre cei care pun „integritatea” femeii în prim plan și acesta este primul element din lista dorințelor și chiar o cerință pentru viitoarea soție.

Îți explic care este capcana.

Atunci când bărbatul este singurul și primul în viața femeii, ea nu are încă experiență de viață, înțelepciune și capacitatea de a distinge atitudinea demnă și faptul că este folosită. Își iubește bărbatul necondiționat. Și nu ar fi un lucru atât de rău, dar exact de asta se folosesc bărbații. Femeia îndrăgostită – este cea mai ieftină femeie pentru ei. 

Ea nu trebuie răsfățată, pentru ea nu trebuie să cheltui bani, nu trebuie să ai grijă. Pentru că ea însăși va alerga și va „plăti” pentru faptul că are un bărbat alături. Iubirea este importantă, de aceea îl va servi, va sta în genunchi în fața lui, va îndura și va accepta totul, pentru că nu știe că relațiile pot fi diferite și că iubirea nu este un sacrificiu.

Bărbații înșală ușor astfel de femei. Ele sunt cele mai accesibile și nu au nicio valoare pentru ei. Aceste femei înțeleg și iartă totul. Pentru ele nu trebuie să faci nimic. Aceste femei trăiesc cu convingerea fermă că în viață trebuie să existe doar un bărbat și nu se vor gândi niciodată să-și caute altul, chiar dacă sunt tratate prost.

Dar voi, dragi femei, fiți mai înțelepte.