O femeie inteligentă trebuie să-i adreseze bărbatului aceste 5 întrebări.

Femeia inteligentă – este o ființă sensibilă, perspicace, cu un caracter special. Ea înțelege perfect că fiecare frază pe care o rostește are sens și cu ea poate atât îndepărta, cât și apropia bărbatul. O astfel de femeie nu va rosti tot ce are în minte și nu-și va vărsa gândurile asupra bărbatului, confundându-l.

Chiar dacă are o mulțime de întrebări, ea va acționa subtil, cu atenție. O femeie inteligentă trebuie să-i adreseze bărbatului aceste 5 întrebări:

1. „Ce îți aduce plăcere?”

Din răspunsul bărbatului, femeia va trage imediat concluziile de care are nevoie. Dacă el îi răspunde că cea mai mare plăcere a sa sunt distracțiile, odihna și alcoolul, este clar că nu va începe nimic serios cu un astfel de tip.

Dacă spune că obține plăcere din succesul și victoriile sale, de asemenea este precaută, pentru că, cel mai probabil, acest bărbat este prea ambițios și îngrijorat de prestigiul său. Ei bine, dacă răspunsul va fi atitudinea față de ea – aici totul este clar, bărbatul cu adevărat își prețuiește aleasa.

2. „Cum te pot ajuta să devii fericit?”

O întrebare foarte importantă, cu ajutorul căreia femeia înțelege cum vrea să o vadă bărbatul – cea cu care îi place să petreacă timpul sau sufletul său pereche. Aici femeia va trage concluzii și va decide ce statut i se potrivește, ce este inacceptabil și ce dorește să obțină în relația cu un astfel de partener.

3. „Te gândești la viitor sau trăiești cu ziua de azi?”

O întrebare delicată pe care femeia inteligentă o pune extrem de atent și doar în momentul potrivit. Din răspunsul bărbatului, va fi clar ce intenții urmărește. Dacă este un tip care iubește să se distreze, fără să se gândească la ziua de mâine, atunci toată viața cu el va fi în așteptarea pericolului. Dacă bărbatul este obișnuit să planifice, să gândească lucrurile în avans și să-și țină promisiunile, atunci cu siguranță va fi un partener bun și de încredere.

4. “Ce visuri aveai în copilărie?”

Potrivit răspunsului său, femeia poate trage concluzii, poate forma imaginea caracterului, dorințelor și preferințelor bărbatului, deoarece toate aspirațiile și trăsăturile noastre de caracter provin din copilărie.

5. “Ce făcea greșit fosta ta parteneră?”

Întrebările despre relațiile anterioare sunt un subiect periculos, iar femeia inteligentă știe asta. Dar din informațiile despre fosta parteneră poate afla multe lucruri utile și interesante despre bărbat.

Dacă el descrie în detalii cât a fost de rea, cât de greșit a acționat și l-a jignit, atunci bărbatul este infantil și pune responsabilitatea pe seama altora. Dacă bărbatul schimbă subiectul sau spune că totul a fost așa cum a fost, acesta este un indicator al conștientizării că în relație există doi și nu poate fi vinovat doar unul.