Cum să devii o femeie superbă? Urmează aceste 8 reguli esențiale.

”Ești o femeie superbă!” – fiecare tânără visează să primească un astfel de compliment. Dar ce se află în spatele lui? Abilitatea de a te prezenta, a-ți prezenta stilul, gustul rafinat.

De fapt, de cele mai multe ori femeile superbe se educă și se creează singure. Nu mizează pe faptul că cineva le poate schimba viața. Ele sunt dispuse să-și asume responsabilitatea și să-și creeze realitatea.

Superbă – poate fi doar femeia care știe, nu numai să se machieze sau să-și aleagă ținutele, dar care are și o lume interioară bogată. Cu alte cuvinte, ea are experiență și mister, ceea ce o face deosebit de atrăgătoare în ochii celorlalți. Misterul i-a fascinat întotdeauna pe bărbați, de aceea sunt atrași de ea.

Cum devii o femeie extrem de atrăgătoare?

1. Trebuie să ai grijă de tine și să urmezi moda. Să faci asta nu pentru alții, ci pentru propria plăcere. Fără strălucire – doar eleganță.

2. Să fii femeie superbă – înseamnă să-ți permiți să ai un corp sănătos, să mănânci corect și să faci exerciții fizice.

3. Mersul unei astfel de femei este greu de confundat. Ea nu merge, ci plutește, purtându-și cu mândrie spatele. De obicei, bărbații involuntar întorc privirea după ea.

4. O astfel de doamnă nu-și va ascunde privirea, ea obișnuiește să privească interlocutorul în ochi. În plus, experiența îi permite să evalueze omul în câteva secunde.

5. Este reținută și păstrează întotdeauna pe față un zâmbet ușor. Nici circumstanțele dificile nu o pot dezechilibra. Ea este încrezătoare și știe că va face față oricăror dificultăți. Fiind alături de ea, începi involuntar să simți că nu există nimic imposibil pe lume.

6. Gesturile ei sunt reținute și plutitoare. Există un fapt curios: fetele din familiile regale purtau pe mâini inele mari, iar teama de a pierde bijuteria scumpă le obliga să nu facă mișcări bruște.

7. Parfumul ei îți rămâne în memorie mult timp. Și va fi întotdeauna asociat exact cu această femeie.

8. Nu acordă atenție opiniilor altor oameni, pentru că este suficient de încrezătoare în sine. Dar, în același timp, cercul ei de comunicare este destul de larg. Și chiar dacă are o minte flexibilă și erudiție, ea nu se va considera superioară celorlalți. Cei din jurul ei oricum îi recunosc superioritatea.

O astfel de femeie apreciază viața și știe ce îi aduce plăcere.

Cunoști astfel de femei? Poate că ți-ar plăcea să fii ca ele?