8 trucuri pe care le folosesc femeile pentru a manipula bărbații.

Pentru femei, relația cu bărbatul este un fel de joc, în care câștigătorul obține rolul de lider, adică posibilitatea de a „folosi” bărbatul pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Din păcate, multe fete moderne nu prea cunosc așa concepte cum ar fi sacrificiul, condescendența și mila. Relațiile construite pe dragoste, încredere și respect sunt destul de rare astăzi. Dacă ai o astfel de relație, protejeaz-o cu mare grijă.

Femeile folosesc o mulțime de trucuri pentru a confunda bărbații și a-și potoli ego-ul. Dar dacă bărbatul este inteligent sau suficient de matur, știe să distingă manipularea de sentimentele adevărate, dar uneori mai greșește și cedează. Femeile sunt insidioase.

7 trucuri pe care le folosesc femeile pentru a manipula bărbații, dar cei deștepți nu cad în capcana lor:

1. Minciuna – pentru a-și justifica fapta.

Femeia a înșelat ani de zile și a fost prinsă. Nu contează dacă este vorba de o faptă gravă precum e infidelitatea sau minciunile mici, bărbatul inteligent nu va lua în serios dovezile iubitei sale și va rupe relația.

2. ”Nu mă iubești, de aceea nu faci ceea ce vreau!”

Femeia încearcă să-i transmită bărbatului că se îndoiește de sinceritatea lui și face presiune pentru a obține ceea ce își dorește. Dacă bărbatul cedează, șantajul va fi sistematic.

3. ”Ești bărbat sau…?”

Un alt mod de a obține ceea ce dorește într-un timp scurt. Astfel de fraze sunt un exemplu de atitudine consumatoare și lipsă de respect față de bărbat. Femeia se preface că este o victimă nevinovată care îl tolerează, considerându-l inutil și incapabil și vrea să-l facă să creadă și el asta, în timp ce el îi realizează în tăcere dorințele și visurile.

4. “Sunt sigură că nu poți face mai bine ca… ( va urma o comparație cu un alt bărbat)”.

Acesta este un semn rău. O astfel de comparație rănește stima de sine a bărbatului și îl împinge să demonstreze că este capabil să facă față oricărei sarcini. Un bărbat inteligent își dă seama că femeia are nevoie exact de acest lucru. De fapt, femeia îl distrage de la propriile acțiuni greșite și tinde spre rolul de lider în relație.

5. ”Femeile trebuie să fie frumoase, nu să muncească de dimineața până seara și, cu siguranță, nu sunt servitoare.”

Nu lăsa femeia să fie leneșă și să trăiască fără niciun scop, cheltuindu-ți banii pentru distracții și saloanele de înfrumusețare. Ea trebuie să fie o persoană pasionată, și nu este vorba de venitul material, ci de creșterea personală!

6. ”Dacă câștigi mai mult, eu … (voi deveni mai bună, te voi ajuta cu asta, voi învăța să fac ceva etc.)”

Femeia, de parcă ți-ar pune o etichetă și spune: “Dragă, nu ajungi la nivelul meu! Nu vrei să corectezi situația!” Dacă vei cădea în această capcană,  problemele nu se vor soluționa. Oricât de mult ai câștiga, pentru ea nu va fi suficient.

6. ”Voi pleca la altul. Mulți bărbați mă plac. Cine ești tu fără mine?”

Doamna este foarte egoistă și te tratează mediocru. O femeie iubitoare nu-și va permite să se gândească că poate avea o relație cu un alt bărbat. Mai mult, dacă ea spune atât de ușor astfel de fraze, atunci ar trebui să te gândești dacă este într-adevăr fidelă. Iubita ta sugerează clar că nu ești eroul din basmul ei și că îi lipsește ceva în relația cu tine.

7. ”Sunt însărcinată.”

Nu te grăbi să te căsătorești! În primul rând, verifică cine este tatăl și, dacă într-adevăr este însărcinată. Mai ales dacă relația voastră nu poartă atașament emoțional și nu poți spune exact cum, unde și cu cine își petrece timpul cea care se vrea soția ta.

În timp, bărbații învață să reziste trucurilor feminine. Înțelepciunea vine odată cu trecerea timpului. Dacă te confrunți cu cele menționate mai sus, nu grăbi evenimentele și fă un pas înapoi!