5 lucruri pe care nu merită să le faci pentru bărbat. Iată de ce.

Dragostea poate fi nebună, consumatoare, nerezonabilă. Din cauza acestui sentiment, femeile adesea pierd contactul cu realitatea și se comportă într-un mod care anterior li se părea imposibil.

Totuși, merită să-ți amintești mereu ce nu trebuie să faci într-o relație, pentru că aceste acțiuni doar vor duce la faptul că bărbatul te va folosi.

Da, da, și acest lucru li se poate întâmpla nu doar fetelor tinere, ci și femeilor mature.

1. Să-i oferi ajutor financiar în mod continuu.

Este absolut normal să-ți ajuți financiar bărbatul într-o situație dificilă. Dar ceea ce nu te sfătuiesc să faci – este să întreții bărbatul întotdeauna. Da, bărbatul își poate pierde locul de muncă sau temporar nu poate câștiga bani din motive de sănătate, de exemplu. Dar dacă el este sănătos și stă pe seama ta mai multe luni, atunci alungă-l din viața ta.

2. Nu-i dărui cadouri scumpe.

Mai ales cu scopul de a-i cuceri dragostea. Crede-mă, în acest fel poți cumpăra doar un gigolo care se vinde, dar nu și un bărbat normal.

3. Nu-l consola. 

Atunci când bărbatul se plânge mereu, iar tu îl consolezi, devii automat o vestă în care plânge, o mamă. Bărbatul se obișnuiește repede cu asta, iar tu te plictisești repede. Drept urmare, despărțirea este destul de firească.

4. Să cedezi convingerilor lui.

Relația dintre doi adulți este, în primul rând, dialogul și capacitatea de a găsi  compromisuri.

Nu trebuie să cedezi întotdeauna convingerilor și propunerilor sale persistente, deoarece riști să-ți pierzi propria opinie și pe tine însăți.

5. Să-l faci centrul universului tău.

Să te dizolvi în el, să trăiește pentru el, să respiri cu el. Să fii pentru el o muză, un ghid, o stea pe cer.

Poți și este necesar să-l sprijini și să crezi în el. Dar nu trăi doar pentru el, uitând de tine, pierzându-te. Trebuie să trăiești în primul rând pentru tine. apoi pentru bărbat, copii, părinți și alții.