5 gesturi care trădează femeia cu venituri mici și nesigură.

5 gesturi care trădează o femeie săracă și nesigură.

1. Femeia își îndreaptă constant părul și hainele.

De regulă, femeia nesigură are complexe în ceea ce privește aspectul exterior. De aceea, se privește atât de des în oglindă, își aranjează părul și machiajul. Poate i se pare că arată oarecum diferit de celelalte, că nu are un aspect atât de ideal.

2. Își ține constant poșeta

Acesta este un gest subconștient care spune că fata se ține prea mult de banii ei și se teme că cineva ar putea să-i fure. Din păcate, acest lucru se observă imediat și este mai bine să-ți tratezi portofelul un pic mai adecvat.

3. Merge pe stradă cu capul aplecat

Un alt gest inconștient al unei persoane nesigure de sine și de propriile capacități. Femeia cu venituri mici nu se simte stabil din punct de vedere financiar, ceea ce înseamnă că tot ce-i rămâne de făcut – este să se scufunde în gândurile sale și să se plimbe pe stradă cu capul aplecat, fără să arunce o privire în jur sau să privească trecătorii.

4. Îi examinează cu atenție pe alții.

Și nu face acest lucru pentru a-i evalua vizual – pentru a înțelege ce fel de om este în fața ei și modul în care ar trebui să se comporte. Oamenii cu venituri mici au un obicei (chiar involuntar) de a fi invidioși pe cei care sunt mai bogați decât ei. Ceea ce înseamnă că trebuie să se agațe de ceva, pentru a analiza mai târziu toate astea.

5. Comportamentul ei este sfidător

Uneori se întâmplă, că femeia a obosit sau pur și simplu nu este capabilă să-și asigure venitul dorit. Prin urmare, ea folosește trucuri pentru a atrage atenția bărbaților mai bogați. Aici intră în joc totul – de la coafuri și machiaj la gesturi și comportament sfidător.

Obișnuiești să-ți ascunzi situația financiară?