Fiecare femeie, fără excepție, are nevoie de bărbat. Iată de ce.

Recent am întâlnit o cunoștință veche. Mergea încet spre casă cu o rudă care o tachina: “Și nu te-ai săturat de asta? Tot singură și singură ești!” Am decis să o apăr, adăugând: „Nu ne alegem soarta, fiecare își urmează calea!”

Pe drum, cunoștința mea a recunoscut că nici măcar nu s-a gândit că până la 40 de ani nu va avea o familie. Își imagina diferit viața și nu avea deloc scopul să fie singură, puternică și autosuficientă. A avut trei încercări de a construi relații serioase, dar toate au eșuat, copii nu are. Seara și de sărbători se simte tristă din cauza singurătății.

Cineva poate crede că femeia a decis să fie singură din proprie voință. De fapt, nu este așa. Femeile sunt mai predispuse să se piardă în labirintul vieții și să rătăcească.

Fiecare femeie, fără excepție și indiferent de vârstă, are nevoie de bărbat. El trebuie să fie mai inteligent, mai puternic, mai experimentat și, eventual, mai în vârstă. Atitudinea față de femeie trebuie să fie blândă, de parcă ar fi încă o copilă.

Dar, din păcate, multe femei nu reușesc să-și întâlnească bărbatul. Și din cauza relațiilor eșuate acumulează multe experiențe negative, din care crește un zid ce o împiedică să privească lumea cu încredere și să fie deschisă pentru relații noi.

Femeia se simte rău fără bărbat. Toată munca neagră cade asupra ei. Ea este obligată să ia toate deciziile importante și datorită emoționalității crescute, îi este dificil să evite greșelile. Nu are un umăr de încredere și un braț puternic care să o protejeze de pericol și să o calmeze când simte anxietate.

Calitatea vieții femeii fără bărbat suferă mult. Se presupune că ea trebuie să fie soție, mamă, să creeze o familie. Și dacă relația nu funcționează, atunci se simte pierdută. Dar tot este mai bine singură decât „cu persoana greșită.”

Din păcate, puțini oameni își dau seama că nivelul atractivității femeii și caracterul ei depind de modul în care o tratează bărbatul. Dacă el suflă praful de pe ea, o înconjoară cu atenție și grijă – ea rămâne mereu frumoasă și deșteaptă spre invidia prietenilor.

Nu am întâlnit femei singure cu adevărat fericite și frumoase. Da, poate că sunt îngrijite, asigurate din punct de vedere financiar, au atins anumite înălțimi profesionale pe cont propriu, dar în ochii lor nu există vitalitate provocată de sentimentul de satisfacție personală. Femeia se realizează atunci când iubește și este iubită.

Dacă vezi o femeie în vârsta frumoasă și zâmbitoare, să știi că acesta nu este meritul ei, ci al bărbatului de lângă ea. El și-a protejat partenera de viață.