Orice bărbat care își cunoaște valoarea trebuie să respecte aceste 7 reguli.

Orice bărbat care își cunoaște valoarea trebuie să rețină aceste reguli. Ele te vor ajuta chiar și în cele mai dificile situații.

1. ”Regulile mele – sunt cele mai importante.”

Orice bărbat ar trebui să aibă principiile sale pe care le pune mai presus de prieteni, soție, familie și muncă. Nimeni nu le poate încălca, nici el însuși. Numai astfel va forma o structură în care va fi posibilă prosperitatea.

2. ”Îmi respect cuvântul.”

Bărbatul poate picta imagini frumoase despre viitor, dar dacă nu știe să-și țină cuvântul, acesta este doar praf, o iluzie. Abilitatea de a-ți respecta cuvântul te va ajuta să obții în viață tot ce îți dorești.

3. ”Îmi va fi milă de femei, dar nu și de bărbați.”

Femeile și copii pot fi compătimiți, pentru că sunt mai slabi, dar să-ți fie milă de alți bărbați – înseamnă să le dorești moartea. Bărbații pot fi ajutați sau susținuți, dar nu poți încuraja slăbiciunile lor.

4. ”Dacă greșesc, recunosc acest lucru.”

Este important ca bărbatul să fie exigent cu sine și cu ceilalți. Cineva a greșit? Lasă-l să compenseze. Dacă bărbatul însuși a greșit – el admite și plătește. Cu bani, ajutor, sprijin. Acest lucru te va ajuta să nu te simți vinovat și să nu răspândești putregaiul în tine.

5. ”Nu suport lipsa de respect.”

Dacă bărbatul vrea să atingă înălțimi în viață: financiare, sportive, științifice etc. trebuie să înțeleagă cine sunt prietenii săi și oamenii cu aceeași valori, și cine nu îl respectă și nu îl apreciază. Dacă regulile sale au fost încălcate, atunci nu este respectat și pentru asta trebuie să existe consecințe. Amenzi, demitere, excludere din cercul de comunicare. Și invers, dacă oamenii îl susțin, ei trebuie mulțumiți.

6. ”Nu este suficient să-ți cunoști valoarea, ci și să o poți folosi.”

Bărbatul poate fi un specialist sau un soț bun, dar dacă nu știe să se realizeze în viață și nu încearcă să corecteze asta, îl așteaptă dezamăgirea de sine și de viață.

7. ”Gândește-te la viitor, nu doar la prezent.”

Este rău bărbatul care nu se gândește la viitorul său, al familiei, copiilor – preferând să se distreze și să trăiască în prezent. Și este bun bărbatul care prevede dificultățile și se pregătește pentru ele din timp.