3 tipuri de bărbați care iubesc femeile singure pentru avantajele lor.

Femeia singură se observă imediat. De regulă, o trădează anumite obiceiuri, comportamentul și modul de comunicare. Mulți cred că femeile singure nu-și pot găsi un bărbat bun. Însă, nu este totul atât de simplu.

Există 3 tipuri de bărbați care, atunci când întâlnesc o femeie singură, se agață de ea și nu o mai lasă să plece.

1. Bărbatul afemeiat

Acest tip adesea încearcă să construiască relații cu doamnele singure. Și nu este surprinzător, întrucât femeia singură este cea mai ușoară „pradă”. Cu femeile singure el aplică tehnicile de flirt, știe să creeze o impresie pozitivă despre sine.

Acești bărbați știu perfect ce butoane să apese pentru a arăta că sunt îndrăgostiți. Și după cum știți, femeile singure iubesc cu urechile și percep greșit multe informații.

De regulă, acest bărbat nu va construi o relație serioasă. Îi pasă doar de victorie și de senzația de auto-valoare, pentru că a reușit să construiască o relație pe termen scurt cu o femeie nouă.

Desigur, din cauza unor astfel de tipi, femeile singure își pierd încrederea în bărbați. Dar oare asta contează? Multe dintre ele reacționează la semnele lor de atenție, chiar dacă înțeleg că o astfel de relație nu are viitor.

2. ”Lupul singuratic”

Există un tip de bărbați care aleg conștient singurătatea și stabilitatea. Ei nu sunt interesați de distracții, petreceri, intrigi superficiale și alte distracții.

Scopul lor este propriul confort și planificarea clară a vieții. Astfel de bărbați știu să lase o impresie pozitivă despre sine, dar încearcă să nu se atașeze de alți oameni.

Însă atunci când întâlnesc o femeie singură, lucrurile se pot schimba. Dacă femeia nu-i acaparează spațiul personal, el o va aprecia și va încerca să construiască o relație cu ea.

Însă este esențial ca femeia să nu-i stabilească imediat interdicții și să-i controleze toate procesele vieții. Lupul-singuratic iubește libertatea, nu-și poate imagina viața în alt mod.

3. Bărbatul modest

În lumea modernă, adesea poți întâlni bărbați adevărați, care nu sunt prea pretențioși prin natura lor.

Pentru el este foarte important sprijinul femeii pe care o are alături. Un astfel de bărbat consideră femeia singură lipsită de experiență, întrucât ea are foarte puține cerințe și nu încearcă să se prefacă o regină.

Pentru acest tip contează ca femeia să nu facă scandaluri fără motiv, să-l sprijine în perioadele dificile și să mențină confortul și pacea în casă. Dacă femeia este simplă și nu are cerințe serioase, bărbatul se va ține de ea.

Din anumite motive, multe femei uită că există bărbați cărora le este teamă să construiască relații. De exemplu, pentru că atunci când se află într-o relație serioasă, bărbatul aude adesea cuvântul „vreau, vreau, vreau…”. Deci, dacă femeia nu are cerințe exagerate, el se va ține de ea, înțelegând perfect avantajele ei.