Am 26 de ani, dar mă atrag femeile de 40-50 de ani. Este ceva normal?

Sunt un tip obișnuit. Nu caut o relație pe termen lung, dar din anumite motive, mă atrag femeile între 40 și 50 de ani, cu condiția că sunt bine îngrijite. Vă spun că există astfel de femei și încă foarte multe.

Nu știu de ce se întâmplă acest lucru, dar aceste femei sunt cele care răspund semnelor mele de atenție. Și nu voi trece pe alături, dacă vreuna dintre ele îmi arată semne de atenție. În același timp, ele sunt sigure că nu voi accepta provocarea.

Cel mai probabil, fetele de 20 de ani se cred prea importante, afirmând că bărbatul ”este obligat…” Obligat să le cucerească, să le ofere și așa mai departe, ceea ce este dezgustător. Femeile mature, însă, sunt dispuse să-mi ofere toată dragostea gratuit și sincer (simt asta).

Poate că și ele vor diversitate. Și cel mai important, sunt pregătite pentru orice experiment în relație, orice îmi dorește sufletul. Ele se deosebesc de fetele tinere prin grijă, bunătate, inteligență, perspective de viață, raționament.

Mi-aș lega viața cu o femeie de 2 ori mai în vârstă decât mine (bine îngrijită). Și nu mă interesează cine și ce va crede despre asta. Dar înțeleg că după aproximativ 5 ani, ei bine, poate 8, ea își va pierde aspectul inițial. Deocamdată continuu să mă întâlnesc cu o femeie cu 22 de ani mai mare decât mine (ea are 48 de ani), dar înțeleg că nu avem viitor. Și nici nu vreau. Trăiesc aici și acum.

În opinia voastră, acest lucru este normal? Cred că nu prea, dar încă nu vreau să mă căsătoresc cu o femeie de vârsta mea și să fac copii cu ea. Să fiu ca toți. Nu vreau asta.