Relația cu un bărbat mai tânăr cu 15 ani: experiența și concluziile mele.

Oare poți construi o relație cu un bărbat mai tânăr cu 15 – 20 de ani? Da, dar cu anumite condiții.

Eram cu 18 ani mai în vârstă decât iubitul meu. Relația a durat 11 ani, dintre care 8 am trăit împreună ca un cuplu obișnuit.

Simțeam această diferență de vârstă? La început și da și nu.

Da, pentru că nu aveam de gând să construiesc o relație tocmai din cauza diferenței de vârstă. Singurul lucru cu care am fost de acord: întâlnirile pentru fiziologie. Și doar atunci când vreau eu. În acest format al relației, nu simțeam diferența de vârstă.

Poți accepta o astfel de relație, însă cu condiția că:

1) ai o stima de sine adecvată.

2) accepți relația fără obligații.

Dacă respecți aceste două condiții, întâlnirile cu un bărbat tânăr se pot transforma într-o relație mai serioasă.

Bărbații tineri sunt plini de energie și dorință de cunoaștere, așa că vor fi interesați de tine, nu numai ca obiect de satisfacție s*xuală. El va vedea bunătatea, înțelepciunea, experiența ta. Însă cel mai important lucru este să-i oferi toate acestea în mod natural, fără a urmări scopul egoist de a obține un mascul tânăr. Atunci el va aduce bucurie nu numai trupului, ci și sufletului tău.

Alături de iubitul meu am întinerit.

Am întinerit nu numai sufletește (am devenit ușoară și lipsită de griji), ci m-am transformat și la exterior – am slăbit, arătam mai proaspătă. Toți cei din jur au observat acest lucru. Aveam mereu energie, mi s-au trezit stările creative (am început să scriu poezie). Am conceput un nou proiect, noi realizări.

Dar pe lângă aceste schimbări uimitoare, a apărut anxietatea din cauza diferenței mari de vârstă.

Modificările fiziologice legate de vârstă nu pot fi evitate. Te poți menține în formă, poți apela la serviciile cosmetologiei moderne (la care nu am recurs), dar potențialul energetic nu este nelimitat.

Odată cu vârsta, energia este tot mai mică, lenea mai mare și trebuie să-i oferi și partenerului ceva. Într-o astfel de relație femeia investește de două ori mai mult. De ce? Pentru că trebuie să trăiești „aici și acum”, iar acest lucru nu este deloc ușor.

Fiecare zi poate fi ultima, de aceea o trăiești ca fiind ultima. Luminoasă, interesantă, bogată, dar fără dreptul de a ști ce se va întâmpla mâine.

Așa ajungi la linia de sosite. Ai deja +10 ani de la începutul relației, +10 kg., care nu se mai supun corecției atât de ușor.

Și, îl eliberezi. Îl eliberezi pentru că este plin de forță, este pregătit pentru realizări, iar în jur sunt atât de multe femei frumoase. Nu-i vei închide ochii și nu-l vei certa că se uită în direcția lor.

Doar îi mulțumești pentru acești ani, pentru această experiență – pentru tot. Pentru că acei ani au fost cei mai buni din viața ta.

Este posibil să construiești o relație cu un bărbat mai tânăr cu 15 – 20 de ani? Da! Dacă ești pregătită pentru o astfel de relație și un astfel de final.