4 tipuri de bărbați pentru care femeile sunt dispuse să facă orice, apoi suferă.

Astăzi vom vorbi despre bărbații pentru care femeile sunt gata să lupte. Nu glumesc! Cine sunt acești „prinți?” Și oare sunt atât de buni precum pretind?

Bărbatul manipulator.

Acest bărbat îi va oferi femeii sentimentul la care a visat. La fiecare e diferit. Sentimentul de admirație, grijă, protecție. În schimb, el va lua totul de la ea.

La început femeia se va scălda în acest sentiment magic, gândindu-te: ”Acesta este bărbatul meu. E așa cum am visat!” Dar curând, manipulatorul se va plictisi de acest joc și își va arăta adevărata față. De aici începe drama.

Femeia plânge și cere „iubirea” înapoi.

Bărbatul poate fi manipulator în mod conștient și inconștient (atunci când el acționează așa cum obișnuia încă din copilărie).

Bărbatul narcisist

Acest bărbat frumos, de fapt, este și el un manipulator, însă și mai nefericit. În interiorul lui nu există nicio picătură de iubire de sine, de aceea încearcă în toate felurile să o suplinească din exterior.

Are un aspect foarte atractiv, se bucură de succes la femei. Doar că în cursa eternă după emoții proaspete și confirmarea importanței, el schimbă femeile una după alta.

Femeile îl văd foarte încrezător, dar încrederea lui se bazează pe „iubirea” celorlalți.

Atunci când interesul pentru femeie se estompează, el devine insuportabil și rece. Ceea ce-i provoacă femeii dorința de a-l „încălzi”, de a reînvia pasiunea, de a-i oferi cadouri și de a-și demonstra dragostea.

Bărbatul ”Cel mai bun orator”

Acest personaj adoră conversațiile. Sau mai bine zis, să facă promisiuni. La a doua întâlnire, femeia pleacă acasă inspirată: “Are intenții atât de serioase! El a planificat deja cum vom petrece următorul weekend!”

Weekend-uri, vacanțe, viața împreună și în planurile lui deja te-a prezentat mamei sale. Iar ea este ”încântată” de tine.

Din păcate, aceste planuri nu sunt destinate să devină realitate. Femeile descoperă imediat astfel de mincinoși.

Atunci când bărbatul dispare din viața femeii la fel de repede precum a apărut, supărarea și setea de justiție obligă femeia să facă pași negândiți.

Bărbatul „Nu este vorba despre tine, ci despre mine”

Aici totul este clar. El se desparte astfel încât femeia este dispusă să facă orice, doar să-i merite iubirea și să-i dovedească că este demnă de atenția lui.

Te-ai „ars” vreodată cu astfel de bărbați? Cum ai rezolvat situația? Scrie-ne în comentarii.