Dacă femeia îți cere aceste 6 lucruri, ar trebui să-i spui ferm ”nu”.

Există solicitări din partea femeii pe care ar trebui să le refuzi. În caz contrar, ea te va folosi și te va percepe ca pe un bărbat care poate fi ținut sub papuc.

1. ”Cum adică nu, eu am cerut, tu trebuie să îndeplinești.”

Această atitudine lipsită de respect față de bărbat este inacceptabilă și ar trebui cenzurată. Amintește-ți, că tu ești capul familiei. Tu decizi, ce faci și ce nu faci. Femeia doar ar trebui să-și ajute bărbatul în toate începuturile și să nu-l contrazică. Desigur, nu vorbesc despre faptul că femeia nu are dreptul de a vorbi, ci doar că într-o relație normală, partenerii se consultă mai întâi și apoi acționează.

2. ”Ești bărbat, du-te și lovește-l.” 

Desigur, trebuie să-ți aperi familia și, dacă este necesar, să nu stai deoparte. Însă există situații în care femeia nu are dreptate și ea știe acest lucru, dar având un bărbat puternic alături, crede că are dreptul să se comporte cu toată lumea nepoliticos. La început încearcă să înțelege situația, apoi acționează.

3. ”Voi administra eu banii.”

Aceasta, de asemenea, este o concepției greșită. Este cel mai bine atunci când familia are un buget comun, pe care îl administrați împreună și decideți unde și când să cheltuiți banii.

4. ”Mă voi întâlni un prieten.”

Între bărbat și femeie nu există prietenie. Dacă ea îți declară acest lucru, atunci spune-i să-și ia lucrurile și să se mute la el. Această solicitare trebuie suprimată imediat, iar dacă nu înțelege, atunci găsește-ți și tu o prietenă și urmărește reacția ei. Și cel mai important, acum ai dreptul să faci orice îți dorești cu prietena ta.

5. ”Am decis să merg la o petrecere corporativă, dar fără tine, pot?

Această cerere sună destul de ciudat. Se pare că prietena ta s-a gândit deja la un plan de infidelitate și nu vrea să-l strici. În acest caz, ar trebui să insiști să mergeți acolo împreună.

6. ”Eu decid ce să fac.”

Nu, draga mea, imediat ce ai intrat într-o relație, nu decizi nimic. Este responsabilitatea fiecărui partener să-l consulte pe celălalt. Poți lua decizii singură doar atunci când nu te afli într-o relație. Relația nu se referă doar la obținerea unor beneficii materiale și spirituale de la partener, ci și la responsabilități.

Acestea sunt, probabil, cele mai importante lucruri pe care nu ar trebui să le permiți într-o relație.